Surun kohdatessa

Suru vie voimia enemmän kuin kukaan toinen voi aavistaa.
Lähimmäisen menettämisen jälkeen lähi kuukausina joudutte käymään läpi monenlaisia luopumisen kysymyksiä. Toivottavasti läpikäyty menetys voi vähitellen tulla jonkin uuden kasvualustaksi elämäänne.

Surevan ei tarvitse jäädä yksin kysymystensä ja kipujensa kanssa.
Halutessanne voitte ottaa yhteyttä seurakunnan diakoniatyöntekijään tai pappiin ja sopia henkilökohtaisen keskusteluajan.

Kokemäen seurakunnassa kokoontuu myös sururyhmiä. Ryhmissä voi jakaa kokemuksiaan, saada tukea ja lohdutusta. Yleensä ryhmä kokoontuu 5-6 kertaa.

Tulevista sururyhmistä voi tiedustella diakoniatyöntekijöiltä p. 044-7546025 tai p. 044-7546026.

Katso myös Henkinen hyvinvointi»

Diakoniatyöntekijöiden vastaanotto

Diakoniatyöntekijöiden päivystysvastaanotto torstaisin pappilassa klo 9-11. Päivystysvastaanotolle voit tulla ilman ajanvarausta. Muutoin tavoitat työntekijän puhelimitse tai sähköpostitse ja voit varata sopivan vastaanottoajan tai sopia kotikäynnistä.