Haudanhoitosopimukset

Kesän haudanhoitotilaukset pyydetään tekemään hyvissä ajoin mielellään maaliskuun loppuun mennessä! Huom. Sopimus voidaan tehdä valmiiksi kesää varten jo talvella.

Yhden kesän haudanhoitosopimukset, joihin sisältyy kukat, tulee tehdä toukokuun loppuun mennessä. Tämän jälkeen tehdään ainoastaan kastelu -sopimuksia ja 10 vuoden haudanhoitosopimuksia.

Kesäajan hoitosopimukset

Kastelu
- vain kukkien kastelu (sopimukseen ei sisälly kukkia eikä lannoitusta)
- hoitoaika päättyy syyskuun lopussa tai jo sitä ennen, jos kastelua ei voi kukkien kunnon vuoksi tai muun syyn vuoksi pitää tarkoituksenmukaisena