Virkatodistuksen tilaus

Virkatodistukset tilataan kirkkoherranvirastosta (Kakkulaistentie 2), p. 044-7546000 tai kokemaen.seurakunta(at)evl.fi

Kirkkoherranvirasto avoinna ma-pe klo 9-12.

Maksut

1.5.2017 lähtien:

Todistusmaksut:
Kirkon yhteisestä jäsentietojärjestelmästä tulostettu todistus:
- Seurakunnan jäsenen yksittäisiä tietoja sisältävä todistus (ns. elää -todistus) on maksuton.

- Jos todistukseen kirjoitetaan jäsenen muita tietoja tai aviopuolisoa, lapsia tai muita henkilöitä koskevia tietoja, todistuksesta peritään 9 €.

Manuaalisesti laadittu todistus:
-Todistus on manuaalisesti laadittu silloin, kun siihen on haettu tietoa muusta rekisteristä kuin kirkon yhteisestä jäsentietojärjestelmästä tai kun todistus käyttötarkoituksensa vuoksi muutoin edellyttää erikseen laatimista.

- Todistuksen hinta on 30 €.

- Jos samansisältöisiä todistuksia tilataan samalla kertaa kaksi tai useampia eri käyttötarkoituksiin, veloitetaan ensimmäisestä 30 € ja jokaisesta seuraavasta 9 €.

Toimitusmaksut:
- Maksullisen todistuksen lähettämisestä postitse peritään 5,50 €.
- Jos lasku lähetetään eri osoitteeseen kuin todistus, veloitetaan laskun lähettämisestä 5,50 €.
(Lasku ja todistus eri osoitteisiin 11 €).

Muut maksut:
- Kirkkoherranviraston tai keskusrekisterin hallussa olevan sukuselvitystoisteen kopiosta 9 € sivulta.
- Maksukehotus 5 €.