Seurakuntakeskus

Maarianrinne 1, 32800 Kokemäki

Seurakuntakeskus

Seurakuntakeskus on yksi seurakunnan toimintojen keskipisteistä. Seurakuntakeskus tarjoaakin tilat monenlaiseen, niin suurempaan kuin pienenpäänkin, toimintaan. Tiloissa kokoontuvat muun muassa erilaiset raamattu- ja rukouspiirit, diakoniatyön pienryhmät sekä perhe- ja päiväkerhot. Seurakuntakeskuksessa järjestetään paljon myös yksittäisiä tapahtumia.

Pieni toimituskappeli tarjoaa mahdollisuuden myös pienimuotoisiin toimituksiin, esimerkiksi vihkimiseen tai vaikkapa vain hiljentymiseen.

Toimistot
Lisäksi seurakuntakeskuksessa sijaitsevat taloustoimisto, hautausmaatoimisto, päiväkerhotoimisto sekä diakoniatyöntekijöiden vastaanottotilat. Kirkkoherranvirasto sijaitsee eri rakennuksessa, mutta kuitenkin samassa pihapiirissä (vanhassa Pappilassa).

Vuokrattavat tilat
Seurakuntakeskuksen tiloja voi vuokrata esimerkiksi perhejuhlien viettopaikaksi tai muistotilaisuutta varten.

• iso sali soveltuu 80-100 hengen tilaisuuksiin
  • pienen salin puolella tilat n. 20 hengelle
  • tilava keittiö ja kylmiötilat
  • takkahuoneessa kokoontumistila n. 10 hengelle

Seurakunnalta on mahdollista vuokrata myös pöytäliinat sekä ruoka- ja kahvikalusto.

Tilan varaukset kirkkoherranvirastosta 044-754 6000
Tarkemmat tiedustelut p. 044-754 6037