Huom!
Syksyllä 2017 kerhot kokoontuvat seurakuntakeskuksen sijaan Vanhalla Yhteiskoululla.
Kauvatsan kerhot normaalisti Kauvatsan seurakuntatalolla.

Missä on Vanha Yhteiskoulu?

Vanha Yhteiskoulu sijaitsee keskeisellä paikalla (os. Tulkkilantie 16 b) Kokemäen keskustassa Kokemäenjoen rannalla.

Päiväkerho

Päiväkerho on tarkoitettu 3-5 -vuotiaille lapsille. Kerhot kokoontuvat seurakuntakeskuksessa ja Kauvatsan seurakuntatalolla. 4-5 -vuotiaiden kerho kokoontuu kaksi kertaa viikossa ja 3 -vuotiaiden kerho kerran viikossa.

Perhekerhot

Perhekerhoon ovat tervetulleita alle kouluikäiset lapset äidin, isän, isovanhemman tai muun aikuisen kanssa. Kerhot kokoontuvat seurakuntakeskuksessa tiistaisin klo 9.30-11.00 ja Kauvatsan seurakuntatalolla joka toinen torstai klo 9.30-11.00.

Äiti-vauva -ryhmä

Ryhmä on tarkoitettu kaikille alle 1½ -vuotiaille vauvoille ja heidän vanhemmilleen. Jos perheessä on isompia sisaruksia, he voivat osallistua samaan aikaan kokoontuvaan päiväkerhoryhmään.
Tervetuloa kahvikupin äärelle juttelemaan ja jakamaan kokemuksia vauvaperheen arjesta.

Pyhäkoulu/Kirkkomuskari

Tammikuussa 2018 alkoi Kirkkomuskari, joka kokoontuu Vanhalla Yhteiskoululla (Tulkkilantie 16) sunnuntaisin klo 17.30-18.15. Kirkkomuskari sisältää paljon musiikkia ja pienen pyhäkouluhetken puuhasteluineen. Kirkkomuskari on tarkoitettu 3-vuotiaasta ylöspäin.

Yli 10-vuotiaille lapsille kokoontuu oma isompien lasten kuoro sunnuntaisin klo 18.30-19.00 Vanhalla Yhteiskoululla.

Kouluikäisten Vaakkis-kerho kokoontuu Lähteenmäen koulun tiloissa klo 13.30-15.30.

Muu toiminta

Vuoden aikana on myös muita erityisesti lapsille ja perheille suunnattuja kirkkohetkiä ja juhlia. Perhekirkot ovat lapsen kokoisia jumalanpalveluksia. Lisäksi lapsille ja lapsiperheille järjestetään erilaisia leirejä ja retkiä.