Nuorille

Nuorisotyö on suunnattu rippikoulun käyneille ja sitä vanhemmille nuorille. Kokoontumispaikkana on nuorten oma paikka Pappis.

Nuorisotyön jutuissa saat olla mukana omana itsenäsi – Jumalan lapsena ihmettelemässä elämää. Elämä tuo eteen monta iloa ja hymyn aihetta, ahdistusta ja suurta kysymystä. Niitä saamme olla yhdessä jakamassa. Elämän suuressa koulussa opitaan yhdessä uutta Jumalasta, armosta ja myös itsestämme.

Vaikka moni kysymys olisikin vielä vastausta vailla tai jännitys jumittaa töppöset asfalttiin, tule silti mukaan! Rippileirin jälkeen on hyvä jatkaa yhdessä eteenpäin parhaalla porukalla!

Isostoiminta

Kokemäen seurakunnan isoskoulutus on vuoden kestävä koulutus, joka valmistaa nuorta toimimaan isosen tehtävässä rippikoulussa ja varkkaleireillä. Koulutusta järjestetään n. joka toinen viikko ja se sisältää monenlaista tietoa ja toimintaa seurakuntaelämään liittyen. Isoseksi tarvitaan erilaisia nuoria, joten koulutus voi olla juuri sinun paikkasi! Isoskoulutuksesta kannattaa kysyä myös ”kesken kauden”, jos tuntuu, että toimintamuoto kiinnostaa sinua. Lisätietoa saat nuorisotyönohjaajalta.

Nuorten illat

Nuorten iltaa vietetään Pappiksella perjantaisin klo 18-22.  Iltaan kuuluu ohjelmallinen osuus, jonka jälkeen on tarjoilua ja vapaata yhdessä oloa. Olet tervetullut mukaan!

Lisäinfoa saat Niina Koivistolta

utr