Suvilinnun lauluja - Kesäillan sävelhartaus

to 6.7. kello 18.00 - kello 19.00

Kokemäen kirkko

Laulamme yhdessä Suvilinnun laulukirjan tuttuja kesäisiä lauluja. Musiikkia esittävät Kirsti ja Waldemar Dojan. Tilaisuudessa iltahartauden pitää pastori Minna Järvinen, kolehdin keräämme Kirkon Ulkomaanavun kautta tehtävän lapsi- ja nuorisotyön tukemiseen Ugandassa.

Laula koulutusta lapsille. Suvivirsi-kampanja on jälleen täällä. Laulu yhdistää meidät toisiimme kuin silta yli synkän virran. Se tuo meidät lähemmäksi vieressämme istuvaa laulajaa ja myös tuhansien kilometrien päässä asuvia pakolaislapsia ja -nuoria.

Tänä vuonna keräyskohteemme on Uganda ja erityisesti Ugandassa asuvat nuoret pakolaiset. Onnea on saada laulaa. Onnea on kerätä varoja, jotta vihkon kannessa oleva poika pääsee koulutielle. Siksi meillä on Suvivirsi-kampanja. Rakennamme yhdessä uutta ja parempaa tulevaisuutta, jossa yhä useampi lapsi ja nuori pääsee kouluun. Me voimme rakentaa tulevaisuutta, joka on täynnä oppimisen iloa.

Kirkon ulkomaanapu 


Katso myös

ti 3.7. klo 18.00 -19.00

Kokemäen kirkko

Oopperalaulajien kesäinen kirkkokonsertti

Oopperalaulajat Virva Puumala, sopraano ja Perttu Mathlin, tenori esiintyvät. Ohjelmassa kirkkomusiikin helmiä, sekä tuttuja hengellisiä ja kesäisiä lauluja. Pianosäestyksistä vastaa lied-pianistina menestystä saavuttanut Mika Äijäläinen. Urkusäestykset kanttori Henri Tuominiemi.
la 28.7. klo 15.30 -16.30

Kauvatsan kirkko

Duo Ni - Kantelekaksikon konsertti

Duo-Ni, suomalais-japanilainen kanteleyhtye esiintyy.