Suvilinnun lauluja - Kesäillan sävelhartaus

Kokemäen kirkko

Laulamme yhdessä Suvilinnun laulukirjan tuttuja kesäisiä lauluja. Musiikkia esittävät Kirsti ja Waldemar Dojan. Tilaisuudessa iltahartauden pitää pastori Minna Järvinen, kolehdin keräämme Kirkon Ulkomaanavun kautta tehtävän lapsi- ja nuorisotyön tukemiseen Ugandassa.

Laula koulutusta lapsille. Suvivirsi-kampanja on jälleen täällä. Laulu yhdistää meidät toisiimme kuin silta yli synkän virran. Se tuo meidät lähemmäksi vieressämme istuvaa laulajaa ja myös tuhansien kilometrien päässä asuvia pakolaislapsia ja -nuoria.

Tänä vuonna keräyskohteemme on Uganda ja erityisesti Ugandassa asuvat nuoret pakolaiset. Onnea on saada laulaa. Onnea on kerätä varoja, jotta vihkon kannessa oleva poika pääsee koulutielle. Siksi meillä on Suvivirsi-kampanja. Rakennamme yhdessä uutta ja parempaa tulevaisuutta, jossa yhä useampi lapsi ja nuori pääsee kouluun. Me voimme rakentaa tulevaisuutta, joka on täynnä oppimisen iloa.

Kirkon ulkomaanapu

Henri Tuominiemi