Suvilinnun lauluja - Kesäillan sävelhartaus

Kokemäen kirkko

Laulamme yhdessä Suvilinnun laulukirjan tuttuja kesäisiä lauluja. Musiikkia esittävät Kirsti ja Waldemar Dojan. Tilaisuudessa iltahartauden pitää pastori Minna Järvinen, kolehdin keräämme Kirkon Ulkomaanavun kautta tehtävän lapsi- ja nuorisotyön tukemiseen Ugandassa.

Laula koulutusta lapsille. Suvivirsi-kampanja on jälleen täällä. Laulu yhdistää meidät toisiimme kuin silta yli synkän virran. Se tuo meidät lähemmäksi vieressämme istuvaa laulajaa ja myös tuhansien kilometrien päässä asuvia pakolaislapsia ja -nuoria.

Tänä vuonna keräyskohteemme on Uganda ja erityisesti Ugandassa asuvat nuoret pakolaiset. Onnea on saada laulaa. Onnea on kerätä varoja, jotta vihkon kannessa oleva poika pääsee koulutielle. Siksi meillä on Suvivirsi-kampanja. Rakennamme yhdessä uutta ja parempaa tulevaisuutta, jossa yhä useampi lapsi ja nuori pääsee kouluun. Me voimme rakentaa tulevaisuutta, joka on täynnä oppimisen iloa.

Kirkon ulkomaanapu

Kauvatsan kirkko

Tuttujen hengellisten laulujen konsertti

Tuttuja hengellisiä lauluja. Esiintyjinä Kauvatsalaisia ja vierailevia yksinlaulajia.

Kokemäen kirkko

Kirkkokonsertti Virva Puumala, sopraano ja Perttu Mathlin, tenori

Perttu Mathlin, tenori ja Virva Puumala, sopraano esiintyvät

Kauvatsan kirkko

Duo Ni - Kantelekaksikon konsertti

Duo-Ni, suomalais-japanilainen kanteleyhtye esiintyy.