Suvilinnun lauluja - Kesäillan sävelhartaus

Kauvatsan kirkko

Laulamme yhdessä Suvilinnun lauluvihon tuttuja kesäisiä lauluja. Musiikkia esittävät Seera Haapanen, viulu ja Henri Tuominiemi piano ja urut. Tilaisuudessa iltahartauden pitää pastori Minna Järvinen, kolehdin keräämme Kirkon Ulkomaanavun kautta tehtävän lapsi- ja nuorisotyön tukemiseen Ugandassa.

Laula koulutusta lapsille. Suvivirsi-kampanja on jälleen täällä. Laulu yhdistää meidät toisiimme kuin silta yli synkän virran. Se tuo meidät lähemmäksi vieressämme istuvaa laulajaa ja myös tuhansien kilometrien päässä asuvia pakolaislapsia ja -nuoria.

Tänä vuonna keräyskohteemme on Uganda ja erityisesti Ugandassa asuvat nuoret pakolaiset. Onnea on saada laulaa. Onnea on kerätä varoja, jotta vihkon kannessa oleva poika pääsee koulutielle. Siksi meillä on Suvivirsi-kampanja. Rakennamme yhdessä uutta ja parempaa tulevaisuutta, jossa yhä useampi lapsi ja nuori pääsee kouluun. Me voimme rakentaa tulevaisuutta, joka on täynnä oppimisen iloa.

Kirkon ulkomaanapu

Henri Tuominiemi