Naisten Kahvila

su 1.10. kello 16.00

Naisten Kahvila Seurakuntakeskus

Rakkauden ketjureaktioita

Su 1.10. klo 16 Naisten Kahvila srk-keskuksessa. Huom. aika! Päätoimittaja Heli Karhumäen aiheena "Rakkauden ketjureaktioita". Musiikkia, kirjapöytä, kahvi 3 €.

-----------

Karhumäki kertoo Naisten kahvilassa
rakkauden ketjureaktioista​
 
Miten perheenäiti selviää, kun lasta kiusataan koulussa, ystävä jättää ja edesmenneitä vanhempia on vielä aikuisenakin kova ikävä? Mistä löytyy varaäitejä ja sijaissisaria, kun elämä kolhii ja kampittaa? 
Jeesuksen opetuksista, elämästä ja kutsusta hänen seuraamiseensa on lähtenyt liikkelle lukemattomia rakkauden ketjureaktioita, joihin jokainen voi liittyä. Jeesuksen tunteminen auttaa myös katkaisemaan katkeruuden ja koston sukupolvisia kierteitä, joihin ihminen niin helposti kietoutuu.
 

Näistä teemoista puhuu Sana-lehden päätoimittaja Heli Karhumäki Kokemäen Naisten kahvilassa seurakuntakeskuksessa sunnuntaina 1. lokakuuta klo 16. Moni tuntee lapualaisen Karhumäen äänen Radio Dein kristillisistä murretarinoista. Hänellä on takanaan vuosia iltapäivälehden toimittajana, yirttäjänä, seurakuntatiedottajana sekä kristillisten lehtien kolumnistina. Häntä kiehtovat kotiseutuhistoria ja sukututkimus, jotka antavat aineksia ymmärtää omaa elämää ja rakentaa tulevaisuutta. 


Katso myös

ma 26.2. klo 18.00

Pappis

Raamattupiiri

Raamattupiiri Pappilan piharakennuksessa
ma 5.3. klo 18.00

Pappis

Raamattupiiri

Raamattupiiri Pappilan piharakennuksessa
ma 12.3. klo 18.00

Pappis

Raamattupiiri

Raamattupiiri Pappilan piharakennuksessa