Naisten Kahvila

su 1.10. kello 16.00

Naisten Kahvila Seurakuntakeskus

Rakkauden ketjureaktioita

Su 1.10. klo 16 Naisten Kahvila srk-keskuksessa. Huom. aika! Päätoimittaja Heli Karhumäen aiheena "Rakkauden ketjureaktioita". Musiikkia, kirjapöytä, kahvi 3 €.

-----------

Karhumäki kertoo Naisten kahvilassa
rakkauden ketjureaktioista​
 
Miten perheenäiti selviää, kun lasta kiusataan koulussa, ystävä jättää ja edesmenneitä vanhempia on vielä aikuisenakin kova ikävä? Mistä löytyy varaäitejä ja sijaissisaria, kun elämä kolhii ja kampittaa? 
Jeesuksen opetuksista, elämästä ja kutsusta hänen seuraamiseensa on lähtenyt liikkelle lukemattomia rakkauden ketjureaktioita, joihin jokainen voi liittyä. Jeesuksen tunteminen auttaa myös katkaisemaan katkeruuden ja koston sukupolvisia kierteitä, joihin ihminen niin helposti kietoutuu.
 

Näistä teemoista puhuu Sana-lehden päätoimittaja Heli Karhumäki Kokemäen Naisten kahvilassa seurakuntakeskuksessa sunnuntaina 1. lokakuuta klo 16. Moni tuntee lapualaisen Karhumäen äänen Radio Dein kristillisistä murretarinoista. Hänellä on takanaan vuosia iltapäivälehden toimittajana, yirttäjänä, seurakuntatiedottajana sekä kristillisten lehtien kolumnistina. Häntä kiehtovat kotiseutuhistoria ja sukututkimus, jotka antavat aineksia ymmärtää omaa elämää ja rakentaa tulevaisuutta. 


Katso myös

ke 29.11. klo 18.00 -20.30

Aittakarin leirikeskus

Miesten saunailta

Miesten saunailta Aittakarin leirikeskuksessa
pe 1.12. klo 19.00 -20.00

Kokemäen kirkko

Kari Kannon isänmaallinen joulukonsertti

Kari Kannon, tenori, konsertissa kuullaan joululauluja sekä isänmaallisia lauluja ja suomalaisia sävelmiä 100-vuotiaan Suomen kunniaksi. Säestäjänä Henri Tuominiemi, piano ja urut.
su 10.12. klo 18.00 -19.00

Kokemäen kirkko

Kauneimmat joululaulut

Kauneimmat joululaulut Kokemäen Kustaa III:n kirkossa.