Lauluyhtye Kumon joulukonsertti

Lauluyhtye Kumon joulukonsertti.

Kumon musiikki on iloa, syvyyttä ja rakkautta. Ainoa tarvittava instrumentti on ihmisääni. Viiden laulajan äänet punoutuvat yhteen luoden ainutlaatuisia tunnelmia ja muokkautuen tilanteiden mukaan. Kumo on rento ja nuori yhtye, jonka yhteisistä hetkistä ei naurua puutu. Kumon ytimessä ovat jäsenten omat sävellykset sekä sovitukset.

Yli nelivuotisen historiansa aikana yhtye on ehtinyt keikkailla monenlaisissa tilaisuuksissa.

Järjestäjänä Lions-Club Kokemäki

Oopperalaulajien kesäinen kirkkokonsertti

Oopperalaulajat Virva Puumala, sopraano ja Perttu Mathlin, tenori esiintyvät. Ohjelmassa kirkkomusiikin helmiä, sekä tuttuja hengellisiä ja kesäisiä lauluja. Pianosäestyksistä vastaa lied-pianistina menestystä saavuttanut Mika Äijäläinen. Urkusäestykset kanttori Henri Tuominiemi.

Kauvatsan kirkko

Duo Ni - Kantelekaksikon konsertti

Duo-Ni, suomalais-japanilainen kanteleyhtye esiintyy.

Tenorissimo - Mauno Kuusisto 100-vuotta juhlakonsertti

Tenorissimo - Mauno Kuusisto 100-vuotta juhlakonsertti.