Konsertti Jussi Syren and the Groundbreakers

Kokemäen kirkko

Jussi Syren And The Groundbreakers Kokemäen kirkossa

Jussi Syren And The Groundbreakers Kokemäen kirkossa klo 18. Vapaa pääsy. Ohjelma 15 € (mukaan saa bändin levyn).

Tamperelais-helsinkiläinen Jussi Syren And The Groundbreakers on vuonna 1995 perustettu bluegrass-yhtye, joka on julkaisut kymmenen pitkäsoittolevyä ja konsertoinut kotimaan lisäksi kuudessa Euroopan maassa ja yhdeksässä Yhdysvaltain osavaltiossa. Sastamalalaislähtöisen mandolinisti/laulaja Syrenin johtamaan yhtyeeseen kuuluvat banjisti Tauri Oksala, kitaristi J.P.Putkonen, sekä basisti Tero Mäenpää. Kaikki yhtyeen jäsenet laulavat myös harmonioita.

Bluegrass-musiikkiin olennaisena osana kuuluu gospel ja tässä konsertissa kuullaan Syrenin omien sävellysten lisäksi gospel-klassikoita ja versiointeja mm. country-legenda Hank Williamsin hengellisistä kappaleista.

Bluegrass on 1940-puolenvälin paikkeilla syntynyt amerikkalainen musiikkityyli, jonka isänä pidetään kentuckylaista Bill Monroeta. Muusta country-musiikista bluegrass eroaa lähinnä siinä, ettei sähkösoittimia tai rumpuja käytetä lainkaan. Tyypillisessä bluegrass-yhtyeeseen kuuluu viisikielinen banjo, akustinen kitara, kontrabasso, mandoliini ja viulu. Myös rsonaattorikitaraa käytetään joskus. Harmonialaululla on tärkeä osuus bluegrassissä. Kappalemateriaali on vaihtelevaa vanhoista brittein saarilta uudelle mantereelle kulkeutuneista kansansävelmistä country-klassikoihin ja blues-henkisiin lauluihin.

Kokemäen kirkko

TuomasMessu

TuomasMessu, Liturgi Veikko Ruusuvuori. Musiikista vastaavat Tuomasryhmä ja kanttori Henri Tuominiemi.

Aittakarin leirikeskus

Miesten saunailta

Miesten saunailta Aittakarissa

Kauvatsan kirkko

Tuttujen hengellisten laulujen konsertti

Tuttuja hengellisiä lauluja. Esiintyjinä Kauvatsalaisia ja vierailevia yksinlaulajia.