Juhannusjuhla

Perinteinen juhannusjuhla Aittakarissa

Pe 22.6. klo 18 Juhannusjuhla Aittakarissa. Juhla alkaa yhteisellä lipun nostolla. Saunomismahdollisuus klo 16.30 – 18.

Mukavaa ohjelmaa mm. soittoa,  yksinlaulua , mahdollisuus tutustua  melontaan, juhannuskokko. Mukana Heidi –pappi ja nuoria. Kahvitarjoilu, myydään arpoja ja makkaraa.

Linja-autokuljetus lähtee klo 17.15 Tuohitorilta ja kulkee Hakatalojen, linja-autoaseman ja Vuollekodin kautta. Paluukuljetus klo 21 Aittakarista. Bussimatka 5 €.

Lämpimästi tervetuloa!

Kokemäen kirkko

Oopperalaulajien kesäinen kirkkokonsertti

Oopperalaulajat Virva Puumala, sopraano ja Perttu Mathlin, tenori esiintyvät. Ohjelmassa kirkkomusiikin helmiä, sekä tuttuja hengellisiä ja kesäisiä lauluja. Pianosäestyksistä vastaa lied-pianistina menestystä saavuttanut Mika Äijäläinen. Urkusäestykset kanttori Henri Tuominiemi.

Saunailta

Kesän saunailta Aittakarissa