Seurakuntatiedot

Seurakuntatiedot ilmestyvät viikoittain keskiviikkoisin Alueviesti -lehdessä sekä torstaisin Jokilaakso ja Sydän-Satakunta -lehdissä.

Tapahtumat

To 22.2. klo 14 Valon Pisara -ryhmä mielenterveyskuntoutujille Pappilan kokoushuoneessa. Yhdessäoloa, pientä ohjelmaa ja hartaus. Kahvitarjoilu.

Pe 23.2. klo 18 Kenia-Japani lähetyspiiri srk-keskuksessa – klo 18.30 Myyjäiset Rauhanyhdistyksellä.

Su 25.2. klo 10 Messu Kauvatsan kirkossa, Minna Järvinen, Henri Tuominiemi. Kirkkokahvit.– klo 16 Naisten Kahvila srk-keskuksessa. Juuret ja Siivet, psykologi Taru Virrankoski (Vainio-Köpi). Kahvi 3 €, kirjapöytä, musiikkia. – klo 18 Iltakirkko Kokemäen kirkossa, Hannu Tomperi, Henri Tuominiemi. Kolehti: Rauhan ja vakauden edistämiseen kehitysmaissa Kirkon Ulkomaanavun säätiön kautta. – klo 16 Seurat Rauhanyhdistyksellä.

Ma 26.2. klo 18 Raamattupiiri Pappilan piharakennuksessa.

Ti 27.2. klo 18 Seurakuntailta srk-keskuksessa. Kahvit, muuta ohjelmaa, kolehti. Vierailijana Jukka Partala.

Ke 28.2. Taloustoimisto suljettu. – klo 18 Tulkkilan lähetyspiiri Saara ja Tapio Mustosella, Tulkkilantie 35 C 18. Huom! poikkeava päivä.

To 1.3. klo 14 Jokilaakson Kristilliset Eläkeläiset järjestää Yhteisvastuu-tilaisuuden srk-keskuksessa. Aluksi kahvit. Sen jälkeen hiljennymme kuulemaan, mitä Selina Vastamaa ja Veikko Ruusuvuori kertovat tämän vuotisesta Yhteisvastuukeräyksestä. Musiikkia Henri Tuominiemi. Kolehti Yhteisvastuulle.

Su 4.3. klo 10 Konfirmaatiomessu Kokemäen kirkossa. – klo 15 Vauvakirkko Kokemäen kirkossa.

Lapset ja lapsiperheet

Vkolla 8 ei kerhoja, hiihtoloma.

Ti 27.2. klo 9.30-11.00 perhekerho Vanhalla yhteiskoululla, Tulkkilantie 16.

Su 4.3. klo 15. Vauvakirkko Kokemäen kirkossa. Jokainen perhe saa hakea oman kastepuun lehtensä kotiin. Tervetulleita ovat muutkin kuin vauvaperheet.

Kirkkomuskari & Lasten kuoro

Su 25.2 ei kirkkomuskaria eikä kuoroa.

Varhaisnuoret

To 1.3. klo 13.30-15.30 Vaakkis-kerho koululaisille Lähteenmäen koulun tiloissa.

Nuoret

Pe 2.3. klo 18 Nuorten ilta Pappiksella.

kavijalaskuri

Kastettu

Ellamaija Elina Amanda Sippola
Kosti Olavi Johannes Ruuskanen

Kuollut

Jaakko Aleksanteri Ristimäki 97 v.
Sievä Hilja Kyllikki Rajala 90 v.
Juha Sikstus Savolainen 72 v.