Seurakuntatiedot

Seurakuntatiedot ilmestyvät viikoittain keskiviikkoisin Alueviesti -lehdessä sekä torstaisin Jokilaakso ja Sydän-Satakunta -lehdissä.

Pe 22.6.
klo 18
Kaikenikäisten juhannusjuhla Aittakarissa. Saunomismahdollisuus klo 16.30-18.00. Juhla alkaa yhteisellä lipun nostolla klo 18. Mukavaa ohjelmaa mm. soittoa, yksinlaulua, mahdollisuus tutustua melontaan, juhannuskokko. Puhe, Jukka Salo. Mukana Heidi -pappi. Kahvitarjoilu, arpoja ja makkaraa. Linja-autokuljetus lähtee klo 17.15 Tuohitorilta ja kulkee Hakatalojen, linja-autoaseman ja Vuollekodin kautta. Paluukuljetus klo 21 Aittakarista. Bussimatka 5 €. Lämpimästi tervetuloa!

La 23.6.
klo 10
Messu Kokemäen kirkossa, Pertti Hannus, Henri Tuominiemi. Kolehti: Taloudellisessa ahdingossa olevien köyhien ihmisten auttamiseen Suomessa Kirkon diakoniarahaston kautta.

Su 24.6.
klo 10
Messu Kauvatsan kirkossa, Pertti Hannus, Jari Ketola. Kolehti: Kirkon ulkosuomalaistyöhön Kirkkohallituksen kautta.

Su 1.7.
Messu Kokemäen kirkossa.

Ti 3.7.
klo 18
Oopperalaulajien kesäinen kirkkokonsertti Kokemäen kirkossa. Virva Puumala, sopraano ja Perttu Mathlin, tenori esittävät kirkkomusiikin helmiä sekä tuttuja hengellisiä ja kesäisiä lauluja. Säestäjänä lied-pianisti Mika Äijäläinen, piano ja kanttori Henri Tuominiemi, urut. Vapaa pääsy.

Ke 4.7.
klo 18
Saunailta Aittakarissa klo 18. Saunamaksu 2 € (sis. mehu). Makkaranpaistoa, omat makkarat tai 1 €/makkara. Iltahartaus klo 20, Selina Vastamaa.

Jokilaakson Kristillisten Eläkeläisten kesäretki Kansanlähetyksen Suvipäiville Hausjärven Ryttylään la 7.7. Retki kaikille avoin. Lähtö klo 7.30 Kokemäen srk-keskuksen parkkipaikalta. Kotiinlähtö klo 18. Hinta 20 €/hlö. Ilmoittautumiset 30.6. mennessä Jaakko Ranta p. 040-5622462, Kirsti Vilen p. 050-5995898, Esa Huhtasaari p. 040-5969213.

Lapset ja lapsiperheet

Perheiden leiripäivä kaikenikäisille ja kokoisille perheille Aittakarissa 11.8. klo 10 alkaen. Lapsi voi osallistua leiripäivään myös isovanhempien kanssa. Hintaan sisältyy mukava leiriohjelma (askartelut, saunat ja uiminen jne.) sekä ruokailut (lounas, kahvit ja mehut sekä iltanuotio makkaroineen: 10 € aikuinen, 5 € lapsi ja alle 2-vuotiaat ilmaiseksi) Ilmoittautuminen 4.8. mennessä sekä lisätiedot p. 0400-723173/Leila Kuhalainen tai p. 044-7546014/Mervi Pruuki. Ilmoitathan ruoka-allergiat.

Tour de Henrik polkupyörävaellus Kokemäeltä Turkuun 26.-28.6.

Kolmen päivän mittainen vaellus myötäilee vanhaa Pyhän Henrikin pyhiinvaellusreittiä ja kulkee Kokemäeltä Pyhän Henrikin saarnahuoneelta Turun Tuomiokirkkoon. Matkaa kertyy n. 145 km ja pyöräilijät ovat iältään n. 9-17-vuotiaita. Pyöräilijät kuljettavat mukanaan juomapullon, sadevaatteet ja uimavarusteet. Makuupussit ja muut tarvikkeet kulkevat mukana olevassa huoltoautossa. Yöpymispaikkoina toimivat koulun ja seurakuntatalon lattia. Matkan päätteeksi pulahdetaan kylpylä Caribiaan uimaan. Retken järjestävät Nuori kirkko ja mukana olevat seurakunnat. Hinta 60€. Ilmoittautumiset ja lisätiedot Jari Ketola, puh. 044 754 6007

kavijalaskuri

Kuollut

Hilja Orvokki Aaltonen 90 v.