Haetaan hautausmaan kausi- ja kesätyöntekijöitä

1.2.2018 14.57

Hautausmaan kausityöntekijöitä (8 henkilöä) ja kesätyöntekijöitä (3-6 henkilöä)

Kokemäen seurakunta hakee hautausmaille sekä piha- ja viheralueiden hoito- ja kunnossapitotöihin kausi- ja kesätyöntekijöitä 1-6 kk:n mittaisiin määräaikaisiin työsuhteisiin ajalle 02.05.-02.11.2018. Työtehtäviin kuuluuvat hautausmaiden, hoitohautojen sekä piha-alueiden hoito ja kunnossapitotyöt sekä mahdollisesti kiinteistöhoitotöitä. Hakijan tulee olla 17 vuotta täyttänyt. Työ on fyysistä ulkotyötä joka säällä. Viheralan koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi. Kaikissa työsuhteissa on koeaika, jonka pituus on korkeintaan puolet työsuhteen kestosta. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun. Valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Yhteystiedot: vs seurakuntapuutarhuri Juha-Pekka Riento, puh. 044-7546041
Palkkaus: KirVesTes:n mukainen
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö, 38,75 h/vko