Seurakuntatiedot

Seurakuntatiedot ilmestyvät viikoittain keskiviikkoisin Alueviesti -lehdessä sekä torstaisin Jokilaakso ja Sydän-Satakunta -lehdissä.

Ke 17.7.
klo 18
Saunailta Aittakarissa. Sauna- ja uintimahdollisuuden lisäksi makkarangrillausta ja yhdessäoloa sekä iltahartaus, Pauli Selkee. Saunamaksu 2 €, makkarat 1 €/kpl. Seuraava saunailta 31.7.

Su 21.7.
klo 10
Messu Kokemäen kirkossa, liturgi Veikko Ruusuvuori, saarna Lasse Nikkarikoski, kanttori Henri Tuominiemi. Kolehti: Hiippakunnallinen kolehti kasvatustyön tukemiseen. Maakunnallinen evankeliumijuhla. Jumalanpalveluksen jälkeen kirkkokahvit ja juhla Kokemäen kirkossa. Juhlassa Lasse Nikkarikoski, Veikko Ruusuvuori ja Marianna Pere. Antti Mäki laulaa ja lapset esittävät musiikkia. Lapsille oma puuhanurkka.

La 27.7.
klo 11-15
Kauvatsan kirkko avoinna.

Su 28.7.
klo 10
Kansanlaulukirkko Kauvatsan kirkossa, Veikko Ruusuvuori, Henri Tuominiemi. Kirkkokahvit.

klo 18 Iltakirkko Kokemäen kirkossa, Veikko Ruusuvuori, Henri Tuominiemi.

Kolehdit: Kristillisen spiritualiteetin vaalimiseen muun muassa kouluttamalla retriittiohjaajia ja tukemalla hengellistä ohjausta yhteistyössä seurakuntien, hiippakuntien ja kirkollisten kouluttajien kanssa Hiljaisuuden Ystävien kautta.

Ke 31.7.
klo 18
Saunailta Aittakarissa. Sauna- ja uintimahdollisuuden lisäksi makkarangrillausta ja yhdessäoloa sekä iltahartaus, Johanna Salmi. Saunamaksu 2 €, makkarat 1 €/kpl.

Seurakuntaretki Vivamon Raamattukylään ti 16.7.2019. Lähde katsomaan tämän kesän uutuusnäytelmää 77 x. Lähtö srk-keskuksen parkkipaikalta klo 8. Matkan hinta aikuisilta 30 €, lapsilta (4-12v.) 15 €.  Paluumatkalla pysähdytään Muurlan lasitehtaalla. Ilm. Jouko Suontaustalle p. 040-5954972 kesäkuun loppuun mennessä. Tiedustelut myös kanttori Juha Junnila p. 044-7546007. 77 x -näytelmän taustalla on Matteuksen evankeliumin kuvaus Pietarin ja Jeesuksen välisestä keskustelusta. Näytelmä kertoo siitä, miten sama usko, jonka varassa edelliset sukupolvet ovat eläneet, kantaa edelleen. Jumala on antanut meille anteeksi. Samaan kutsutaan meitäkin.

Lapset ja lapsiperheet

Kokemäen MLL ja Kokemäen srk järjestävät yhdessä perheille leiripäivän 17.8. Aittakarissa. Leiri alkaa klo 10 lipunnostolla ja päättyy illalla noin klo 18.

Leiri on tarkoitettu kaikenikäisille ja kokoisille perheille. Lapsi voi osallistua leiripäivään myös isovanhempien kanssa. Tule virkistymään ja viettämään yhteisiä hetkiä perheesi ja muiden leiriläisten kanssa Sääksjärven rannalle. Leirin hinta 10 €/aikuinen, 5 €/lapsi ja alle 2-vuotiaat ilmaiseksi. Hintaan sis. leiriohjelma (askartelut, saunat ja uiminen jne.) sekä ruokailut (lounas, kahvit ja mehut sekä iltanuotio makkaroineen). Ilmoittautuminen 8.8. mennessä sekä lisätietoja leiripäivästä saa p. 040-5593707 /Satu Tähtinen tai p. 044-7546014 Mervi Pruuki. Ilmoitathan ruoka-allergiat.

kavijalaskuri

Kastettu

Joona Matti Vilhelm Selin

Kuollut

Jorma Leo Kalevi Välimaa 84 v.
Terttu Kaarina Kivelä 79 v.
Heikki Toivo Sulevi Lahtinen 78 v.