Virkatodistus ja sukuselvitys

Virkatodistukset Kokemäen ja Kauvatsan seurakuntien jäsenyyden osalta saa Kokemäen kirkkoherranvirastosta.

Yleisimmin virkatodistusta tarvitaan perunkirjoitusta varten. Sukuselvitysmuotoisella virkatodistuksella todistetaan henkilön perilliset ja muuttotiedot. Sukuselvitystä saatetaan tarvita myös esimerkiksi kiinteistökaupoissa ja lainhuudatuksissa. Todistus on maksullinen.

Virkatodistuksen voi tilata ssl-suojatulla verkkolomakkeella, puhelimitse 0447546000 tai henkilökohtaisesti käymällä kirkkoherranvirastossa (Kakkulaistentie 2, 32800 Kokemäki). Sähköpostitse tilaamista ei suositella, koska sähköpostiyhteys on suojaamaton.

Tilaa virkatodistus tästä»

(Huom! Tällä lomakkeella ei voi tilata virkatodistuksia sukututkimusta varten. Sukututkimustilaukset tulee jättää kirjallisesti omalla lomakkeellaan.)

Kirkonkirjojen tietojen luovuttamisesta perittävät maksut

Virkatodistusmaksut 1.1.2020 alkaen»

Sukututkimus

Sukututkimuspyynnöt otetaan vastaan kirjallisena. Lataa ja tulosta lomake tästä

Sukututkimuspyyntöön on liitettävä rekisteriseloste.

Kauvatsan seurakunta liitettiin 1.1.2007 Kokemäen seurakuntaan

avoinna ma-to klo 9-12, perjantaisin suljettu!
Kakkulaistentie 2
32800 Kokemäki