Uskottu toivottu rakastettu, seurakuntavaalit 2022

Seurakuntavaalit Kokemäen seurakunnassa

Tältä sivulta löydät kootusti tietoa seurakuntavaaleihin liittyen, kuten vaalien tärkeät päivämäärät, kuinka asetun ehdolle, äänestyspaikat, ehdokkaat ja vaalien jälkeen myös tulokset.

Kokemäen seurakunnassa toimitetaan 20.11.2022 seurakuntavaalit, jossa valitaan 19 jäsentä kirkkovaltuustoon vuoden 2023 alustasta alkavaksi nelivuotiskaudeksi. Oletko sinä yksi heistä?

Seurakuntavaalit 2022

Seurakuntavaalit toimitetaan neljän vuoden välein. Marraskuussa valitaan 367 seurakuntaan yhteensä noin 8 000 uutta luottamushenkilöä.

Seurakuntavaalit ovat ennen kaikkea paikalliset vaalit, joissa seurakuntalaisten joukosta valitaan henkilöt suunnittelemaan toimintaa seuraavalle nelivuotiskaudelle. Seurakuntavaaleissa pääset vaikuttamaan oman seurakuntasi tulevaisuuteen.

Mistä kaikesta seurakuntien luottamushenkilöt päättävät? Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tule ehdokkaaksi ja äänestämään sellaisena kuin olet – olet uskottu, toivottu ja rakastettu

Tavoitteena on saada jokaiseen seurakuntaan kaikenikäisiä, erilaisissa elämäntilanteissa olevia luottamushenkilöitä eri aloilta. Äänestäminen on hyvä tapa vaikuttaa oman seurakuntasi asioihin. Olemme kaikki tervetulleita kirkkoon ja äänestämään. Me kaikki olemme uskottuja, toivottuja sekä rakastettuja.

Tutustu vaalien teemoihinLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Seurakuntavaalit järjestetään 20.11.2022