Oopperalaulajien kesäinen kirkkokonsertti

Kokemäen kirkko

Oopperalaulajat Virva Puumala, sopraano ja Perttu Mathlin, tenori esiintyvät. Ohjelmassa kirkkomusiikin helmiä, sekä tuttuja hengellisiä ja kesäisiä lauluja. Pianosäestyksistä vastaa lied-pianistina menestystä saavuttanut Mika Äijäläinen. Urkusäestykset kanttori Henri Tuominiemi.

Virva Puumalan ja Perttu Mathlinin kirkkokonsertissa kuullaan klassisia hengellisiä vanhojen mestareiden teoksia kuten Bach - Gounoudin Ave Maria ja Mozartin Laudate Dominum, sekä tuttuja hengellisiä ja kesäisiä lauluja teemalla On kesän kirkas huomen.

Virva Puumala on ollut mukana solistina useissa keskeisissä kirkkomusiikkiteoksissa, sekä Kemin kaupunginorkesterin,  sinfoniaorkesteri Festivon ja Lapin sotilassoittokunnan solistina. Kaudella 2016–2017 Virva esiintyi Oulun kaupunginteatterissa esitetyissä Tapio Tuomelan Neljäntienristeys-oopperassa ja W.A. Mozartin Cosi fan tuttessa, Pohjoisen oopperakomppanian tuottamassa Jouko Tötterströmin Kotiin-oopperassa sekä Jukka Linkolan Abrahamin pidot -oopperassa, jota esitettiin Limingassa kesällä 2017 ja keväällä 2018 Helsingin Musiikkitalossa.

Perttu Mathlin osallistui Turun operettipäiville ja mestarikursseille vuosina 1996 ja -97, ja sijoittui toiseksi Turun valtakunnallisessa operetti-kilpailussa "Kultainen silinteri" vuonna 1997. Tämän jälkeen hän lauloi operettikonsertteja yhdessä sopraano Mervi Sipola-Maliniemen kanssa. Pertulla on ollut myös yksinlaulu- ja kirkko-konsertteja. Vuonna 1999 Perttu oli mukana orkesterin ja kahden kuoron, Raahen Laulun ja Oulun Laulun, projektissa G. Rossinin Stabat Mater. Hän lauloi siinä solistina tenoriosuuden. Kansallisoopperan lisäkuorossa Perttu lauloi vuosina 1995-96 Don Carlos oopperassa. Vuonna 2008 Raahen musiikkiopisto järjesti 35-vuotis juhlan kunniaksi Henry Purcellin Dido ja Aineas pienoisoopperan, jossa Perttu lauloi miespääosan roolin.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, tervetuloa!

Kokemäen kirkko

Jouluinen kierros barokin Euroopassa -urkukonsertti

Markku Mäkinen Helsingistä esittää barokin ajan jouluaiheista urkumusiikkia eri maista. Tilaisuuden juontaa musiikkiohjelmistaan tunnettu radiolegenda Hannu Taanila.