Tenorissimo - Mauno Kuusisto 100-vuotta juhlakonsertti

Kokemäen kirkko

Marraskuussa 2017 Mauno Kuusiston syntymästä tuli kuluneeksi 100 vuotta. Juhlan kunniaksi Tenorissimo järjestää yli 30 konserttia eri puolille Suomea. Ohjelmistossa Mauno Kuusiston aikanaan tulkitsemaa ja tunnetuksi tekemää musiikkia.

Tenorissimo:
Tenorit Lasse Riutamaa ja Reijo Ikonen
Ulla-Stina Ikonen, harppu ja kannel
Mika Seppänen, sello

Konsertit ovat  kunnianosoitus lähes kaikkien varttuneitten suomalaisten tunteman laulaja, Mauno Kuusiston elämäntyölle kun hänen syntymästään on tänä vuonna kulunut sata vuotta. Kuusiston taiteilijaura oli yksi kaikkein pisimmistä, aina 1950- luvulta 1980- luvulle asti.  Hänen hivelevän kaunis äänensä on syvällä suomalaisten tunnemuistoissa noilta ajoilta.  Tästä on todisteena runsaat yleisömäärät Tenorissimon Kuusisto-konserteissa.

Konserttiin on poimittu kauneimmat Mauno Kuusiston tunnetuksi tekemät laulut yhtenäiseksi kokoelmaksi.  Suurin osa lauluista on sovitettu kahden tenorin duoksi ja kaksi laulua soi yksinlauluina. Ohjelmisto on vaihteleva – suomalaisista lauluista italialaisiin tunnelmiin napolilaisissa lauluissa.

Konserteissa kuullaan mm. seuraavia Mauno Kuusiston tunnetuksi tekemiä kappaleita mm. Elämäni on lauluni, Heijastus, Kertokaa se hänelle, Mun kaunis kotimaani, Palaja Sorrentoon, Volgalaulu, Sunnuntai, Oi muistatko vielä sen virren, Leivästä enkelten jne.  Konsertin nimi on “Kertokaa se hänelle”, joka tuotti Mauno Kuusistolle kultalevyn v. 1961.

Konsertin laulujen välissä kerromme Maunon elämän tarinaa.

Käsiohjelmamaksu konserttiin on 15 euroa, tuotto käytetään konsertin kulujen kattamiseen.

Tilaisuuteen kutsutaan juhlavieraiksi tänä vuonna 70 ja 80 vuotta täyttävät seurakuntalaiset.

Tervetuloa!