Jouluevankeliumi -joulukonsertti

Kokemäen kirkko

Jouluevankeliumi on varmasti enemmän kuin mikään muu aihe saanut laulujen tekijät ja säveltäjät luomaan joulumusiikkia. Kokemäen kirkkokuoro johtajanaan Henri Tuominiemi esittää ja johtaa seurakuntaa laulamaan aiheeseen liittyviä joululauluja. Laulujen lomassa kuulemme ensimmäisen joulun tapahtumista.

Laulamme yhdessä uusia virsikirjan jouluvirsiä ja joululauluja, jotka ovat tavallisimpien Kauneimpien Joululaulujen ulkopuolelta.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Tervetuloa!

Yhteisvastuukonsertti

Esiintyjinä Kristiina Hokkanen, Tuula Koivunen ja Emilia Koskinen laulu, Tuomasryhmä ja Torviseitsikko. Henri Tuominiemi säestää.

Luukas-passio

Seppo Pänkäläisen säveltämä Luukas-passio kertoo Jeesuksen kärsimystien Getsemanesta Golgatalle Luukkaan evankeliumin mukaan kirkkokuoron ja solistien esittämänä.

Konsertti

Varpu Heikinheimo, viulu ja Daniel Beskow, piano esiintyvät. Illan aikana kuulemme klassisten säveltäjämestareiden Mozartin, Beethovenin, Griegin ja Sibeliuksen tuotantoa.