Armolaulu - hengellisten laulujen konsertti

Kokemäen kirkko

Markku Uhlbäck - laulu ja Reetta Karhunen - piano esittävät rakastetuimpia hengellisiä lauluja. Konsertti Kokemäen kirkossa sisältää tutuimpia ja rakastetuimpia hengellisiä lauluja kuten Suojelusenkeli ja Getsemane.

Tilaisuus on samalla seurakuntamme 70- ja 80-vuotiaiden syntymäpäiväkonsertti.

Käsiohjelma 10 euroa

Tervetuloa!

-------

Markku Uhlbäck on Kuhmossa päivänvalonsa nähnyt ja sittemmin kuopiolaistunut luokanopettaja-laulaja. Suuren kansan tietoisuuteen Markku ponnahti uuden suuntaisilla tangotulkinnoillaan Seinäjoen Tangomarkkinoilla kesinä 2016 ja 2017. Molemmilla kerroilla Markku sijoittui kilpailussa toiseksi, eli hän on tangon tuplaprinssi!

Markku on pienestä pojasta pitäen haaveillut sekä opettajan että laulajan työstä. Haaveet ovat käyneet toteen! Julkinen laulaminen oli kuitenkin 30 ikävuoteen asti Markulle pelottava painajaiskuva, kunnes hän rohkeni syksyllä 2013 lähteä kokeilemaan laulullisten siipiensä kantavuutta laulukilpailujen kautta. Loppu onkin historiaa! Laulukilpailuvoittoja on tullut monista kilpailuista.

Tangomenestyksen myötä Markku on siirtynyt karaokelaulajasta ja laulukisaajasta musiikin ammattilaiseksi. Markku kiertää tanssipaikkoja yhdessä reippaan ja viihdyttävän tanssiorkesterinsa Calibran kanssa. Markun monipuolisuudesta kertoo se, että hän laulaa myös konserttisaleissa ja kirkoissa erilaisilla kokoonpanoilla ja ohjelmistoilla esittäen niin viihteellisempää kuin hengellistäkin musiikkia. Omaa nimeä kantavia konserttikiertueitakin on takana jo useita. Viimeisimmän valloituksensa Markku on tehnyt musiikkiteatterinäyttämöillä! Kaiken tämän lisäksi Markku on kysytty artistivalmentaja sekä juontaja.

Tämän herkän ja tunteellisen laulajan lauluja kannattaa tulla kuuntelemaan paikan päälle. Jokainen laulu on Markulle totta. Toisaalta Markusta löytyy myös se velmumainen ilopilleri ja luonnonlapsi, jonka hymy tarttuu.

Erään kuuntelijan sanoin: ”Sinä, Markku, et ole vain laulaja. Sinä olet herkkäsieluinen tulkitsija ja taitelija. Pureudut syvälle ja jäät elämään.”

Reetta Karhunen on kuopiolainen musiikin monitaituri. Hän valmistui Kuopion konservatoriolta muusikoksi vuonna 2018 ja työskentelee nyt freelancerina laajalti musiikin parissa. Hän on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt esiintyä ja kiertää monet estradit noin kymmennen vuoden ajan, ja nykyään keikkaileekin aktiivisesti sekä yksin että bändin kanssa. Reetta myöskin opettaa laulamista sekä soittamista ja vetää erilaisia musiikkiryhmiä.

Kokemäen kirkko

Tenorissimon joulukonsertti

Tenorit Reijo Ikonen ja Lasse Riutamaa, Ulla-Stina Ikonen, harppu ja kantele; Mika Seppänen, sello. Tunnelmavalaistus, jouluisia Raamatun tekstejä, jouluisia säveliä.