Nuortenilta

pe 11.12. kello 18.00 - pe 11.12. kello 20.00
Kokemäen kirkko

Nuorteniltaa vietetään joka toinen perjantai klo 18 alkaen. Nuortenillat pitävät sisällään: pientä purtavaa, rentoa yhdessä oloa, lauleskelua, pelailua, rukousta ja raamatuntutkiskelua. Nykyisten kokoontumisrajoitusten johdosta, nuorteniltoihin voi osallistua kerralla 20 henkilöä. Nuorteniltoihin pitää myös ilmoittautua etukäteen. Mikäli olet tulossa iltaan, lähetä viesti Taneli Ukkoselle vaikka Whatsapin kautta. Iltojan aikana pitää pitää huolta turvaväleistä ja käsihygieniasta, eikä iltoihin pidä tulla kipeänä tai jos sinulla on pientäkään flunssan tuntua.

Nuorisotyö on suunnattu rippikoulun käyneille ja sitä vanhemmille nuorille. Kokoontumispaikkana on nuorten oma paikka Pappis.

Nuorisotyön jutuissa saat olla mukana omana itsenäsi – Jumalan lapsena ihmettelemässä elämää. Elämä tuo eteen monta iloa ja hymyn aihetta, ahdistusta ja suurta kysymystä. Niitä saamme olla yhdessä jakamassa. Elämän suuressa koulussa opitaan yhdessä uutta Jumalasta, armosta ja myös itsestämme.

Vaikka moni kysymys olisikin vielä vastausta vailla tai jännitys jumittaa töppöset asfalttiin, tule silti mukaan! Rippileirin jälkeen on hyvä jatkaa yhdessä eteenpäin parhaalla porukalla!