Äksönilta (Verkossa)

pe 9.4. kello 18.00 - 20.00

Nuorisotyö on suunnattu rippikoulun käyneille ja sitä vanhemmille nuorille. Nuorisotyön jutuissa saat olla mukana omana itsenäsi – Jumalan lapsena ihmettelemässä elämää. Elämä tuo eteen monta iloa ja hymyn aihetta, ahdistusta ja suurta kysymystä. Niitä saamme olla yhdessä jakamassa. Elämän suuressa koulussa opitaan yhdessä uutta Jumalasta, armosta ja myös itsestämme. Vaikka moni kysymys olisikin vielä vastausta vailla tai jännitys jumittaa töppöset asfalttiin, tule silti mukaan! Rippileirin jälkeen on hyvä jatkaa yhdessä eteenpäin parhaalla porukalla!

Tällä hetkellä Satakunnan koronatilanteesta johtuen, kokemäen seurakunnan nuoriotyö pyörii pitkälti verkossa. Parhaiten pysyt mukana siinä mitä tapahtuu ja missä niin: nuorisotyön Instagramissa. Löydät nuorisotyön sieltä nimellä: kokemaenpappis

Lisätietoa saat myös seurakunnan nettisivuilta löytyvän nuorisotyö-osion kautta.