Raamattu tutuksi -ilta Sanan ja musiikin äärellä

ke 27.10. kello 18.00 - 19.30
Seurakuntakeskus

Raamattu tutuksi -ilta musiikin ja Sanan ääressä ke klo 18. Illan aiheena "Lupausten Jumala kanssamme". Opetus Kimmo Malinen. Mukana myös pastori Hannu Puustelli helluntaiseurakunnasta. Musiikissa monille tuttu laulajaevankelista Rene Laulajainen, sekä Manna-Maria Piiroinen. Tarjolla heidän cd-levyjä sekä kirjapöydän antimia. Ilta on yhteiskristillinen.

Raamattu tutuksi -illoissa käymme läpi Vanhaa testamenttia. Tutustumme Jaakobin ja Joosefin kasvutarinaan ja peilaamme niitä omaan elämäämme.  (Kimmo Malinen)

Musiikissa evankeliumia koskettavasti tulkitsee Rene, jonka musiikki on levinnyt laajalti usean kultalevyn arvoisesti, mikä on harvinaista gospel-musiikin saralla. Yhteislauluihin siivittä Manna-Maria.

Ilta on tällä kertaa vahvasti myös yhteiskristillinen (Hannu Puustelli). Tarjolla opetusmonisteita, musiikkilevyjä, kirjoja, kortteja jne. Niihin voit tutustua ennen tilaisuuden alkua klo 17.30 alkaen ja tilaisuuden päätteeksi mehutarjoilun äärellä.