Yhteiskristillinen Israel-tilaisuus

su 27.3. klo 15.00 – 17.00

Kokemäen helluntaiseurakunta, Tulkkilantie 25

Yhteiskristillinen Israel-tilaisuus su 27.3. klo 15 Kokemäen helluntaiseurakunnassa, Tulkkilantie 25. "Israel Jumalan työvälineenä". Mukana pastorit Pertti Kymäläinen, Kimmo Malinen, Hannu Puustelli ja naisten lauluryhmä.

Israelin kautta olemme saaneet kaiken kristillisen hyvän. Jumala tuli ihmiseksi Kristuksessa Jeesuksessa, koko maailman Vapahtajaksi juuri Israelin maassa. Rakkautta korostava 10 käskyä ja moraalilaki annettiin ensin juutalaisille, kuten kaikki armolupaukset, jumalanpalvelus ja muu hyvä.

Nyt me olemme suuressa velassa Israelille. Jumala kehottaa rukoilemaan ja toimimaan kaikkien kansojen ja ihmisten hyväksi, varsinkin Israelin. Siunatessaan saa itsekin siunauksen. Jumalan siunaus on tie hyvään ja sitä toivomme niin juutalaisille, meille suomalaisille kuin myös juuri nyt ukrainalaisillekin.

• Musiikki Musiikki