Tuoksut vanamon ja varjot veen -konsertti

ke 20.7. klo 18.00 – 19.00

Kokemäen kirkko

Annastiina Tahkola (mezzospraano), Pertti Tahkola (tenori, urut)

Tuoksut vanamon ja varjot veen -konsertti Kokemäen kirkossa klo 18.
Annastiina, mezzosopraano ja Pertti Tahkola, tenori, urut

Konsertissa esitetään hengellistä musiikkia yksinlauluna ja duettoina, urkusäestyksen ja -soolojen kera.

Vapaa pääsy, käsiohjelma 10 €

Annastiina Tahkola on suomalainen laulaja, äänialaltaan mezzosopraano. Hän on toiminut vuodesta 2000 Sibelius-Akatemian Kuopion osaston laulunopettajana. Vuosina 2009–2012 hän toimi vs. laulun lehtorina Savonia Ammattikorkeakoulussa.Tahkola valmistui musiikin maisteriksi 1995 Sibelius-Akatemiasta Kuopion osastosta pääaineenaan kirkkomusiikki ja on suorittanut laulun A-tutkinnon vuonna 1997. Musiikkipedagogin tutkinnon hän on suorittanut 2007.

Suomen lisäksi hän on esiintynyt Virossa ja Italiassa. Hänen instrumenttejaan ovat myös huilu ja piano. Hän debytoi Suomen Kansallisoopperassa vuonna 2010 Benjamin Brittenin Albert Herring -oopperassa Mrs. Herringin roolissa. Kokkolan Oopperakesän 2017 tuotannossa hän lauloi G. Meyerbeerin oopperassa L'etoile Du Nord Ekimonnan roolin sekä Kaisan roolissa Aulis Sallisen Punaisessa Viivassa Kemissä maaliskuussa 2018.

Tahkola voitti ensimmäisen kansainvälisen Sibelius-laulukilpailun Järvenpäässä 2007, ja sai samana vuonna Heinäveden kulttuuripalkinnon.

Pertti Tahkola on Annastiina Tahkolan puoliso ja työskentelee kanttorina Jyväskylän seurakunnassa.

• Musiikki Musiikki