Ilmoittautuminen Kokemäen seurakunnan Maata Näkyvissä - festariretkelle

Infoa:

Maata Näkyvissä festarit järjestetään Turussa 18.-20.11.2022.

Retkipäivä järjestetään siis lauantaina 19.11.2022 ja se maksaa 40e. Retki on tarkoitettu ensisijassa rippikoulun käyneille ja sitä vanhemmille nuorille. Maksu sisältää: kuljetuksen, lipun ohjelmaan, ruuan ja vakuutuksen retken ajaksi. Lähdemme matkaan lauantai aamulla ja palaamme takaisin myöhään lauantaina. Paikkoja retkelle on rajoitetusti. Osallistumismaksun voi maksaa kirkkoherranvirastoon tai suoraan Tanelille 13.11.2022 mennessä. Maksu tulee suorittaa käteisellä ja tasarahalla.

Mikäli kuitenkin sairastut juuri ennen retkipäivää, saat rahasi takaisin lääkärintodistusta vastaan. Retki on savuton ja päihteetön. Muutenkin retken aikana tulee noudattaa yhteisiä pelisääntöjä. Sääntöjen tarkoituksenmukainen rikkominen, johtaa kotimatkaan omalla kustannuksella ja vastuulla.

Lisätietoa voi kysyä rohkeasti allekirjoittaneelta!

Taneli Ukkonen
Kokemäen seurakunta
044 754 6009

Osallistuja ja huoltaja ovat molemmat lukeneet lomakkeen alussa olleen infon ja ymmärtävät sekä hyväksyvät retkeä koskevat ehdot: