Haetaan hautausmaan kausi- ja kesätyöntekijöitä

14.1.2019 14.35

Hautausmaan kausityöntekijöitä (8 henkilöä) ja kesätyöntekijöitä (3 - 6 henkilöä)

Kokemäen seurakunta hakee hautausmaille sekä piha- ja viheralueiden hoito- ja kunnossapitotöihin kausi- ja kesätyöntekijöitä 1 - 6 kk:n mittaisiin määräaikaisiin työsuhteisiin ajalle 2.5. - 1.11.2019. Työtehtäviin kuuluvat hautausmaiden, hoitohautojen sekä piha-alueiden hoito ja kunnossapitotyöt sekä mahdollisesti kiinteistönhoitotöitä. Hakijan tulee olla 17 vuotta täyttänyt. Työ on fyysistä ulkotyötä joka säällä. Viheralan koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi. Kaikissa työsuhteissa on koeaika, jonka pituus on korkeintaan puolet työsuhteen kestosta. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun. Valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Yhteystiedot: Kiinteistöpuutarhuri Juha-Pekka Riento, puh. 0447546020
Palkkaus: KirVesTes:n mukainen
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: Kokoaikatyö, 38,75 h/vko