Tiedote 17.12.2020: Rajoitukset jatkuvat

17.12.2020 17.04

AVI on jatkanut Satakunnan alueelle aiemmin annettuja rajoituksia. Ne ovat voimassa 23.1.2021 asti.

Kaikessa Kokemäen seurakunnan toiminnassa noudatetaan Lounais-Suomen AVI:n ja alueellisen tartuntatautien torjunnan työryhmän ohjeistuksia ja suosituksia.

Ohjeiden mukaan Sisätiloissa ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa voi järjestää korkeintaan 20 henkilön yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia, kun niissä noudatetaan viranomaisten ohjeita koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi.

20 henkilön osallistumisrajoitus koskee kaikkea seurakunnan toimintaa, myös kirkollisia toimituksia (hautaan siunaamiset, kasteet ja avioliittoon vihkimiset).

Maskisuositus on voimassa kaikissa kirkollisissa toimituksissa. Kaste- tai vihkitilaisuuksia ei suositella järjestettäväksi kodeissa, vaan kirkoissa, joissa avarat tilat ja tehostettu siivous vähentävät tartuntariskiä.

Kokemäen seurakunnan jumalanpalvelukset sekä hartaushetket joudutaan valitettavasti nykyisten rajoitusten puitteissa toimittamaan ilman kirkkotilassa läsnäolevaa seurakuntaa. Myös joulun tilaisuudet toteutetaan verkkolähetyksinä.

Jouluna seurakunta lähettää verkkosisältöä päivittäin. Aikataulut löytyvät seurakunnan verkkosivuilta ja tallenteet ovat katsottavissa koko joulun ajan. Jumalanpalvelus lähetetään verkkolähetyksenä sunnuntaisin klo 10.00.

Seurakunnan kokoava toiminta on myös pääosin tauolla ainakin 23.1.2021 saakka. Lasten ja nuorten toiminnasta tiedotetaan tarkemmin vuodenvaihteen jälkeen.

Kokemäen seurakunta toivottaa kaikille seurakuntalaisilleen rauhaisaa ja siunattua joulunaikaa sekä onnellista uutta vuotta.

vs. kirkkoherra Valtteri Virta