Koko maailman kirkko

Kokemäen seurakunnan jäsenenä olet osallinen laajasta avustus- ja auttamistoiminnasta. Se organisoituu kirkon eri lähetysjärjestöjen ja kansainvälisen diakonian kautta. Meidän kätemme ovat Kristuksen kädet. Osallistumalla seurakuntamme kautta lähetystyöhön, sinä vaikutat koko maailmassa.

Lähetystyötä voit tehdä rukoilemalla, pitämällä yhteyttä nimikkolähetteihin ja tukemalla heitä taloudellisesti, tutustumalla kansainväliseen diakoniaan ja lähetystyöhön. Lähetystyötä voit tukea myös kertomalla siitä omassa lähipiirissä.

Nimikkolähetit

Kokemäen seurakunnan kolme nimikkokohdetta

Kirsi ja Marko Piittala työskentelevät Israelissa,  yksi pariskunta on lähettinä Etu-Aasiassa ja Virpi Otieno toimii diakonina Keniassa. Lue lisää seurakunnan nimikkoläheteistä täältä»

Lähetystyöstä ja kansainvälisestä vaikuttamisesta saat enemmän tietoa lähetystyöstä vastaavalta työntekijältä.