Lähetyspiirit

Koronarajoitusten tähden toiminta on ollut joulu-tammikuun ajan tauolla. Pyrimme kuitenkin käynnistämään helmikuusta 2021 alkaen piirien kokoontumisia rajoitusten sallimissa rajoissa. Toistaiseksi piirit kokoontuvat lähinnä kirkossa, noin kerran kuukaudessa.

Lähetyspiirit tukevat pääosin omaa nimikkokohdetta, mutta on hyvä käydä tutustumassa niihin kaikkiin ajan kanssa. Lähetystyö on yhteinen ilomme.

Katso kunkin osalta: Kokoontumispaikat ja -päivät seurakuntatiedoissa ja Tapahtumat -sivulla.

Tulkkilan lähetyspiiri kokoontuu yleensä joka toinen torstai klo 18. Kohteena Suomen Lähetysseuran työ Etiopiassa.

Kenian lähetyspiiri kokoontuu yleensä joka toinen perjantai klo 18 Pappilan kokoushuoneessa. Kohteena Suomen luterilaisen evankeliumiyhdistyksen työ Keniassa. Vastuuhenkilönä Paavo Toikka.

Raamattu- ja lähetyspiiri kokoontuu yleensä kuukauden toisena tiistaina klo 14. Kohteena Kansanlähetyksen työ Etu-Aasiassa. Piirin opettajana toimii Tauno Pihlava ja piirissä käydään läpi Johanneksen evankeliumia.

LÄHETYSKAUSI ALKANUT

Lähetyspiirit

• Pe 3.9. klo 18 Kenia-piiri Kokemäen kirkossa. Mukana Toikat, Malinen ym. (joka toinen perjantai koko syksyn)
  • Ti 14.9. klo 14 Raamattu- ja rukouspiiri Kokemäen kirkossa / Kansanlähetys. (kuukauden toinen tiistai koko syksyn)

Kauvatsan raamattupiiri joka toinen ke klo 18 koko syksyn

Kauvatsan srk-talo ke 8. ja 22. syyskuuta, 6. ja 20. lokakuuta, 3. ja 17. marraskuuta. Mukana Malinen, Lehmijoki.

Torstaisin klo 10-11 rukouspiiri kirkossa, käynti sakastin ovesta (elokuu)

Mongolialaisen jurtan kotiesineistöä.
Jeesus ja opetuslapset. Kohokuvio Betlehemistä.