tule mukaan säännöllinen toiminta ryhmät ja kerhot bannerikuva

Tule mukaan!

Seurakunta tarjoaa monenlaista toimintaa kaikenikäisille elämän eri vaiheissa. Erilaisia kerhoja sekä ryhmiä kokoontuu viikoittain.

Täällä voit tutustua seurakunnan säännölliseen toimintaan, etsiä sinulle sopivan ryhmän tai muun tavan osallistua toimintaan.

Seurakunta järjestää ryhmätoiminnan lisäksi paljon myös yksittäisiä tapahtumia. Mikäli et tällä kertaa löytänyt itsellesi mieluista ryhmätoimintaa, voit etsiä sinua kiinnostavia yksittäisiä tapahtumia Tapahtumat -sivulta.

VAPAAKSI PELON VALLASTA -kurssi joka tiistai 6.9. klo 18 alkaen Kokemäen seurakuntakeskuksen pienessä salissa. Kokoontumisia vähintään kuusi kertaa, erikseen sovittavalla tavalla.

Elämä on täynnä pelkoja, jotka vaikuttavat mieleen ja aiheuttavat alitajuista stressiä. Tämän ajan uhkakuvat: sodan laajeneminen, elintarvikkeiden ja energian kallistuminen, askarruttavat kaikkien ihmisten mieliä ja luovat pelkoja. Sinun ei tarvitse jäädä pelkojen vangiksi.

Tämän kurssin aikana tutkitaan yhdessä, kuinka kohtaat elämäntilanteesi vahvana ja rohkeana turvautumalla Jumalaan ja Raamatun sanaan. Kurssilla käytetään Preceptin työkirjaa "Vapauteen pelon vallasta". Kurssia ohjaa Niina Hellman.