lapsia kerhossa seurakunnan lastentoiminta  lapsiperheille ja kouluikäisille

Lapsille ja lapsiperheille

Päiväkerho

Päiväkerho on tarkoitettu 3-5 -vuotiaille lapsille. Kerhot kokoontuvat Kokemäen pappilassa. 4-5 -vuotiaiden kerho kokoontuu kaksi kertaa viikossa ja 3 -vuotiaiden kerho kerran viikossa.

Tiedustelut Mervi puh.044 754 6014 tai mervi.peruuki@evl.fi

 

Perhekerhot

Perhekerhoon ovat tervetulleita alle kouluikäiset lapset äidin, isän, isovanhemman tai muun aikuisen kanssa. Kerhot kokoontuvat Kokemäen pappilassa tiistaisin klo 9.30-11.00 ja Kauvatsan seurakuntatalolla joka torstai klo 9.30-11.00.

Äiti-vauva -ryhmä

Ryhmä on tarkoitettu kaikille alle 1½ -vuotiaille vauvoille ja heidän vanhemmilleen (myös isät tervetulleita). Jos perheessä on isompia sisaruksia, he voivat osallistua samaan aikaan kokoontuvaan päiväkerhoryhmään. Ryhmä toimii Kokemäen pappilassa. Tervetuloa kahvikupin äärelle juttelemaan ja jakamaan kokemuksia vauvaperheen arjesta.

Pyhäkoulu/Perhepyhis

Perhepyhis kokoontuu kerran kuukaudessa sunnuntaisin klo 16. Kokoonnumme välillä Kokemäen srk-keskuksessa tai ulkona retkeillen. Tervetuloa koko perhe yhdessä puuhastelemaan! Kouluikäinen lapsi voi tulla myös ilman huoltajaa. Lopuksi nautitaan yhdessä iltapalaa.Kokoontumis kerrat ja paikat löydät seurakuntatiedoista tai tiedustelut mervi.pruuki@evl.fi tai puh.044 754 6014 Mervi

Varhaisnuorten kerhot

Kouluikäisten Vaakkis-kerho kokoontuu Lähteenmäen koulun tiloissa klo 13.30-15.30.

Muu toiminta

Vuoden aikana on myös muita erityisesti lapsille ja perheille suunnattuja kirkkohetkiä ja juhlia. Perhekirkot ovat lapsen kokoisia jumalanpalveluksia. Lisäksi lapsille ja lapsiperheille järjestetään erilaisia leirejä ja retkiä.

Lapsiperheiden kauneimmat jolulaulut ovat 1.adventtina klo 16 Kokemäen kirkossa.