lapsia kerhossa seurakunnan lastentoiminta lapsiperheille ja kouluikäisille

Lapsille ja lapsiperheille

Päiväkerho

Päiväkerho on tarkoitettu 3-5 -vuotiaille lapsille. Kerhot kokoontuvat Vanhalla Yhteiskoululla. 4-5 -vuotiaiden kerho kokoontuu kaksi kertaa viikossa ja 3 -vuotiaiden kerho kerran viikossa.

Uutena ryhmänä toimii avoin ulkona toimiva kerho. Kerho kokoontuu kaupungin leikkipuistossa joka toinen torstai aamu klo 9-11. Voit tulla leikkimään yhdessä lapsesi kanssa tai jättää hänet leikkimään ohjaajien kanssa 3-vuotiaasta eteenpäin. Kovalla sateella ja pakkasella ollaan Vanhalla yhteiskoululla kerhotiloissa.

Tiedustelut Mervi puh.044 754 6014 tai mervi.peruuki@evl.fi

 

Perhekerhot

Perhekerhoon ovat tervetulleita alle kouluikäiset lapset äidin, isän, isovanhemman tai muun aikuisen kanssa. Kerhot kokoontuvat Vanhalla Yhteiskoululla tiistaisin klo 9.30-11.00 ja Kauvatsan seurakuntatalolla joka toinen torstai klo 9.30-11.00.

Äiti-vauva -ryhmä

Ryhmä on tarkoitettu kaikille alle 1½ -vuotiaille vauvoille ja heidän vanhemmilleen. Jos perheessä on isompia sisaruksia, he voivat osallistua samaan aikaan kokoontuvaan päiväkerhoryhmään. Ryhmä toimii Vanhalla yhteiskoululla. Tervetuloa kahvikupin äärelle juttelemaan ja jakamaan kokemuksia vauvaperheen arjesta.

Pyhäkoulu/Perhepyhis

Perhepyhis kokoontuu kerran kuukaudessa sunnuntaisin klo 16. Kokoonnumme välillä Vanhalla Yhteiskoululla (Tulkkilantie 16) tai ulkona retkeillen. Tervetuloa koko perhe yhdessä puuhastelemaan! Kouluikäinen lapsi voi tulla myös ilman huoltajaa. Lopuksi nautitaan yhdessä iltapalaa.Kokoontumis kerrat ja paikat löydät seurakuntatiedoista tai tiedustelut mervi.pruuki@evl.fi tai puh.044 754 6014 Mervi

Varhaisnuorten kerhot

Kouluikäisten Vaakkis-kerho kokoontuu Lähteenmäen koulun tiloissa klo 13.30-15.30.

Muu toiminta

Vuoden aikana on myös muita erityisesti lapsille ja perheille suunnattuja kirkkohetkiä ja juhlia. Perhekirkot ovat lapsen kokoisia jumalanpalveluksia. Lisäksi lapsille ja lapsiperheille järjestetään erilaisia leirejä ja retkiä.

Lapsiperheiden kauneimmat jolulaulut ovat 1.adventtina klo 16 Kokemäen kirkossa.

Kokemäen seurakunnan lapsi- ja perhetyö Facebookissa:

Huom!
Kerhot kokoontuvat seurakuntakeskuksen sijaan Vanhalla Yhteiskoululla.
Kauvatsan kerhot normaalisti Kauvatsan seurakuntatalolla.

Missä on Vanha Yhteiskoulu?

Vanha Yhteiskoulu sijaitsee keskeisellä paikalla (os. Tulkkilantie 16 b) Kokemäen keskustassa Kokemäenjoen rannalla.