Evankeliumi kuuluu kaikille!

Taivaallinen Isä lähetti Poikansa meille Vapahtajaksi. Jeesuksen ristinkuoleman tähden me saamme syntimme anteeksi ja perimme iankaikkisen elämän. Sen vakuutena ja voimana on Jeesuksen ylösnousemus. Synnin, pahan ja kuoleman voittajana Vapahtaja synnytti seurakunnan, antoi sille Pyhän Hengen voimaksi ja vuorostaan lähetti meidät kertomaan ainoasta todellisesta Jumalasta, armollisesta pelastustyöstä ja uudesta elämästä hänessä.

Tämän arvon ja merkityksen ymmärrämme, kun itse kohtaamme Vapahtajan. Silloin meistäkin tulee hänen todistajia lähellä ja kaukana. Joitakin Jumala kutsuu lähtemään alueille, joissa ei vielä Vapahtajaa tunneta. Me saamme olla heitä lähettämässä ja tukemassa. Näin olemme mukana Jumalan suuressa rakkauden missiossa.

Tähän missioon kuuluu ihmisten kokonaisvaltainen auttaminen. Kirkko tekee paikallista ja kansainvälistä diakonista työtä monin tavoin. Lähetys kulkee aina kahdella jalalla ja palvelee kahdella kädellä: julistaen ja palvellen. Molemmat ovat välttämättömiä.

Tähän työhön voit osallistua erityisesti oman kotiseurakunnan kautta ja tukemalla myös sinulle läheisiä kirkon lähetysjärjestöjä. Aivan käytännössä voit osallistua lähetystyöhön rukoilemalla, pitämällä yhteyttä nimikkolähetteihin ja tukemalla heitä taloudellisesti. Lähetystyötä voit edistää myös kertomalla siitä omassa lähipiirissä.

PIHASEUROJA KESÄ 2024

Musiikkia, Sanaa, tarjoilua ja yhdessäoloa

Ke 5.6.2024 klo 18 Anttilassa, Sonnilantie 111.

Mukana Kenian nimikkolähetti Virpi Otieno, Tuomas Anttila ja Kimmo Malinen.

Ke 19.6.2024 klo 18 Kuurolassa

Päivi Hallamaa-Tupi kertoo talon historiasta sekä tätinsä Aino Hallamaan ja miehensä Erkki Hynösen työstä Ambomaalla (nyk. Namibia) 1930-1940 -luvuilla SLS:n lähetteinä. Mukana kanttori Henri Tuominiemi ja Kimmo Malinen.

Ke 3.7.2024 klo 18 Suontaustoilla, Suutarintie 5, Kauvatsa.

Mukana Tauno ja Aino Pihlava, Riikka Soili ja kanttori Henri Tuominiemi.

Ke 17.7.2024 klo 17 Toikilla, Hiivolantie 183.

Mukana Paavo ja Hilkka Toikka, pastori Johan Helkkula, Timo Vuorinen (ent. Sambian lähetti), Kimmo Malinen ja Seukkurit-lauluryhmä.

Ke 31.7.2024 klo 18 Elersillä Tulkkilantie 6.

Tiina Ylikippari kertoo Elersin talon historiaa. Mukana khra Pasi Virta, Tuomas Anttila ym.

Ke 14.8.2024 klo 18 Kokemäen srk-keskuksen pihapuutarhassa, Maarianrinne 1.

Mukana mm. Pekka Koskinen ja Tauno Pihlava Kansanlähetyksestä ja Kimmo Malinen, Jaakko Rannan muistoksi.

Tervetulleeksi toivottaa Kokemäen seurakunta!

Nimikkolähetit ja -kohteet

Kokemäen seurakunnalla on neljä nimikkokohdetta:

(1) Pekka ja Kaarina ovat lähettinä Etu-Aasiassa (Kansanlähetys)

(2) Virpi Otieno toimii diakonina ja opettajana Keniassa (Sley)

(3) Teologisen koulutuksen tukeminen, erityisesti luterilaisen Mekane Yesus -kirkon seminaarityö Etiopiassa (Suomen Lähetysseura).

(4) Orpolapsi/kummilapsityö Gindhrin kaupungissa Etiopiassa (Lähetysyhdistys Kylväjä)

Tutustu seurakunnan "Kokemäki-Kauvatsa Lähetyssanomat" -lehteen. Saat sitä seurakunnan virastolta tai muista tiloista, ja voit lukea sen myös täältä kotisivuilta. Lataa lehti tästä»

Lue lisää seurakunnan nimikkoläheteistä täältä»

Lähetystyöstä ja kansainvälisestä vaikuttamisesta saat enemmän tietoa lähetystyöstä vastaavalta työntekijältä, kappalainen Kimmo Maliselta.

Lähetystyön logo.