Evankeliumi kuuluu kaikille!

Taivaallinen Isä lähetti Poikansa meille Vapahtajaksi. Jeesuksen ristinkuoleman tähden me saamme syntimme anteeksi ja perimme iankaikkisen elämän. Sen vakuutena ja voimana on Jeesuksen ylösnousemus. Synnin, pahan ja kuoleman voittajana Vapahtaja synnytti seurakunnan, antoi sille Pyhän Hengen voimaksi ja vuorostaan lähetti meidät kertomaan ainoasta todellisesta Jumalasta, armollisesta pelastustyöstä ja uudesta elämästä hänessä.

Tämän arvon ja merkityksen ymmärrämme, kun itse kohtaamme Vapahtajan. Silloin meistäkin tulee hänen todistajia lähellä ja kaukana. Joitakin Jumala kutsuu lähtemään alueille, joissa ei vielä Vapahtajaa tunneta. Me saamme olla heitä lähettämässä ja tukemassa. Näin olemme mukana Jumalan suuressa rakkauden missiossa.

Tähän missioon kuuluu ihmisten kokonaisvaltainen auttaminen. Kirkko tekee paikallista ja kansainvälistä diakonista työtä monin tavoin. Lähetys kulkee aina kahdella jalalla ja palvelee kahdella kädellä: julistaen ja palvellen. Molemmat ovat välttämättömiä.

Tähän työhön voit osallistua erityisesti oman kotiseurakunnan kautta ja tukemalla myös sinulle läheisiä kirkon lähetysjärjestöjä. Aivan käytännössä voit osallistua lähetystyöhön rukoilemalla, pitämällä yhteyttä nimikkolähetteihin ja tukemalla heitä taloudellisesti. Lähetystyötä voit edistää myös kertomalla siitä omassa lähipiirissä.

syyskausi alkanut

LÄHETYSPIIRIT

• Kenia-piiri joka toinen perjantai klo 18 (Sley).
    Alkaen 3.9. / 17.9 / 1.10. / 15.10. / 29.10. / 12.11. / 26.11.
  • Etiopia-piiri kerran kuussa torstaina klo 18 (SLS, Kylväjä).
    Alkaen 7.10. Anttilan tila, Sonnilantie 111 / 4.11. Kylväjä-ilta, mukana pastori Jarmo Mäki-Mikola Kauvatsan kirkossa / 2.12.
  • Iltapäivä Sanan ääressä, kuukauden 2. tiistai klo 14 (Kansanlähetys).
    14.9. / 12.10. / 9.11. Johanneksen evankeliumia opettaa Tauno Pihlava.

Nimikkolähetit ja -kohteet

Kokemäen seurakunnalla nyt 2021 alkaen neljä nimikkokohdetta:

(1) Pekka ja Kaarina ovat lähettinä Etu-Aasiassa (Kansanlähetys)

(2) Virpi Otieno toimii diakonina ja opettajana Keniassa (Sley)

(3) Teologisen koulutuksen tukeminen, erityisesti luterilaisen Mekane Yesus -kirkon seminaarityö Etiopiassa (Suomen Lähetysseura)

(4) Orpolapsi/kummilapsityö Gindhrin kaupungissa Etiopiassa (Lähetysyhdistys Kylväjä)

Tutustu seurakunnan uuteen "Kokemäki-Kauvatsa Lähetyssanomat" -lehteen. Saat sitä seurakunnan virastolta tai muista tiloista, ja voit lukea sen myös täältä kotisivuilta. Lataa lehti tästä»

Lue lisää seurakunnan nimikkoläheteistä täältä»

Lähetystyöstä ja kansainvälisestä vaikuttamisesta saat enemmän tietoa lähetystyöstä vastaavalta työntekijältä, kappalainen Kimmo Maliselta.

Lähetystyön logo.