Isoskoulutus

Kokemäen seurakunnan isoskoulutus on vuoden kestävä koulutus, joka valmistaa sinua toimimaan isosen tehtävässä rippikoulussa ja varhaisnuorten leireillä.

Isoskoulutus on suunnattu erityisesti uusille isosille, mutta kyllä mukaan mahtuu myös vanhoja konkareita, eli isoskoulutuksen jo aiemmin käyneitä nuoria. Kaikilta isoskoulutukseen ilmoittautuneilta odotamme sitoutumista koulutukseen. Mahdollisista väliinjääneistä koulutuskerroista tulee korvaavia tehtäviä.

Koulutus starttaa syksyn 2020 osalta 19.-20.9. Pappiksella.
Tämän jälkeen koulutusta järjestetään joka toinen viikko Pappiksella aina perjantaisin klo 16.30, alkaen pe 9.10.2020.

Täyttämällä tältä sivulta löytyvän lomakkeen ilmoittaudut mukaan Kokemäen seurakunnan syksyn 2020 ja kevään 2021 kestävään isoskoulutukseen.

Isoskoulutus on maksuton.

VIRALLINEN ILMOITTAUTUMINEN ON NYT PÄÄTTYNYT.
MIKÄLI OLISIT KUITENKIN VIELÄ KIINNOSTUNUT TULEMAAN MUKAAN, OLE ROHKEASTI YHTEYDESSÄ!

Taneli Ukkonen
taneli.ukkonen@evl.fi