Rippikoulu 2021-2022

Vuoden 2022 rippikoulun ilmoittautuminen on ollut käynnissä 29.8.2021 asti. Vielä 30.8. alkavalla viikolla saa ilmoittautua tuomalla rippikoululomakkeet (jaettu koulussa tai postitettu kotiin) kirkkoherranviraston postilaatikkoon os. Kakkulaistentie 2.

Rippikoulun aloitus info järjestetään Kokemäen kirkossa ti 14.9.2020 klo 18.
Tilaisuudessa kerrotaan mm. rippikoulun kulusta ja kerrotaan alustavat ryhmäjaot.

2022 rippikouluryhmät ja niiden eri päivämäärät ovat:

Ryhmä 1:

Yhteinen nuortenilta 14.1.2022
Ennakkopäivä 12.2.2022
Leirijakso 21.-27.2.2022
Konfirmaatio 6.3.2022

Ryhmä 2:

Yhteinen nuortenilta 22.4.2022
Ennakkopäivä 28.5.2022
Leirijakso 6.-12.6.2022
Konfirmaatio 19.6.2022

Ryhmä 3:

Yhteinen nuortenilta 6.5.2022
Ennakkopäivä 16.7.2022
Leirijakso 25.-31.7.2022
Konfirmaatio 7.8.2022

Ohjeet rippikouluvihosta löytyvien tehtävien suorittamiseen toiminnan pyöriessä verkossa:

Tehtävä 1 - Seuraa Kokemäen seurakunnan jumalanpalvelusta netin välityksellä. Jumalanpalvelukset/messut alkavat pääsääntöisesti aina klo 10 sunnuntai aamuisin. Pääset seuraamaan lähetystä seurakunnan nettisivujen kautta. Vastaa rippikouluvihosta löytyviin kysymyksiin tehtävän osalta.

Tehtävä 2 - Vastaa rippikouluvihosta löytyviin kysymyksiin.

Tehtävä 3 - Seuraa Kokemäen seurakunnan jumalanpalvelusta netin välityksellä. Jumalanpalvelukset/messut alkavat pääsääntöisesti aina klo 10 sunnuntai aamuisin. Pääset seuraamaan lähetystä seurakunnan nettisivujen kautta. Vastaa seuraaviin kysymyksiin: 1) Mitkä laulut laulettiin? 2) Mistä saarnassa puhuttiin ja mitä ajatuksia se herätti sinussa?

Tehtävä 4 - Seuraa Kokemäen seurakunnan jumalanpalvelusta netin välityksellä. Jumalanpalvelukset/messut alkavat pääsääntöisesti aina klo 10 sunnuntai aamuisin. Pääset seuraamaan lähetystä seurakunnan nettisivujen kautta. Vastaa rippikouluvihosta löytyviin kysymyksiin tehtävän osalta.

Tehtävä 5 - Jos tämä tehtävä tekemättä, ole yhteydessä Taneli Ukkoseen, saat häneltä jatko ohjeet.

Tehtävä 6 - Pyri osallistumaan johonkin seurakunnan järjestämään musiikkiaiheiseen tilaisuuteen, joko livenä tai verkossa. Voit myös osallistua muiden seurakuntien järjestämiin musiikkitilaisuuksiin. Tarvittaessa ole Taneli Ukkoseen yhteydessä.

Tehtävä 7 - Osallistu ennaltailmoitettuun oman ryhmäsi nuorteniltaan. Ryhmien yhteisten nuorteniltojen päivät löytyvät rippikouluvihosta. Mikäli, et pääse kyseiseen iltaan, ole yhteydessä Taneli Ukkoseen.

Tehtävä 8 - Kannattaa ottaa seurantaan Instagram-tili: kokemaenpappis tai seurata seurakunnan nettisivujen ilmoittelua nuorteniltoihin liittyen. Tällä hetkellä nuorteniltoja järjestetään Vanhalla yhteiskoululla. Nuortenilloissa on maskisuositus ja niihin otetaan kerrallaan 10 henkilöä. Iltoihin pitää ilmoittautua etukäteen Taneli Ukkoselle.

Tehtävä 9 - Voit valita minkä tahansa seurakunnan järjestämän tilaisuuden ja osallistua siihen. Tällä hetkellä tämän merkin saa joko osallistumalla jumalanpalvelukseen verkossa tai nuorteniltaan perjantaisin Vanhalla yhteiskoululla. Nuorteniltoihin liittyen lue tarkempi ohjeistus tehtävän 8 kohdalta. Mikäli osallistut jumalanpalvelukseen, toimi samalla tavalla kuin tehtävässä 3.

Tehtävä 10 - Kirjoita rippikouluvihosta löytyvän ohjeistuksen avulla esittelykirje itsestäsi ja toimita se paperillisena tai sähköisenä Taneli Ukkoselle.

Huom! Seurakunnan nettisivuilta löydät tapahtumat osion, jonka kautta voit ottaa selvää mitä seurakunnassa tapahtuu.

virkavapaalla