Seurakuntatiedot

Seurakuntatiedot ilmestyvät viikoittain keskiviikkoisin Alueviesti -lehdessä sekä torstaisin Sydän-Satakunta -lehdessä.

Tapahtumat

Su 9.8. klo 10 Konfirmaatiomessu Kokemäen kirkossa. Liturgi Heidi Laine, kanttori Juha Junnila. Kolehti: Koulutus-, seurakunta- ja diakoniatyöhön eteläsudanilaisten pakolaisten keskuudessa Ugandassa Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen kautta.

Ma 10.8. klo 18 Raamattupiiri Pappilan piharakennuksessa.

Ti 11.8. klo 16 Musiikkihetki Koomankankaan siunauskappelissa. Kanttori Juha Junnila soittaa ja laulaa.

Ke 12.8. klo 14 Iloiset Sirkuttajat harjoittelevat messua varten Kokemäen kirkossa.

Su 16.8. klo 10 Messu Kokemäen kirkossa. Veikko Ruusuvuori, Tauno Wikström, Juha Junnila. Jokilaakson Kristillisten eläkeläisten kirkkopyhä. Iloiset Sirkuttajat musisoivat. Kolehti: Kirkon ulkosuomalaistyöhön.

Ma 17.8. klo 18 Raamattupiiri Pappilan piharakennuksessa.

Ti 18.8. klo 16 Musiikkihetki Kauvatsan kirkossa. Kanttori Juha Junnila soittaa ja laulaa.

Kirkkoherranvirasto, hautausmaatoimisto ja taloustoimisto palvelevat pääsääntöisesti puhelimitse ja sähköpostitse. Tarvittaessa
asiakastapaamisesta sovitaan puhelimitse.

Lapset ja lapsiperheet

Syyskauden aloituskirkko päivähoidon väelle ryhmittäin ke 12.8. klo 9.15, klo 10 ja klo 10.40.

Ke 12.8. klo 18 Kouluun lähtevien siunaaminen Kokemäen kirkossa. Syksyllä 1. luokalla aloittavien lasten siunaaminen. Kutsutaan koko perhe, isovanhemmat, kummit ja muut lapselle läheiset ihmiset.

Kerhojen aloitus, Päivä- ja perhekerhot alkavat viikolla 34 Vanhalla yhteiskoululla lukujärjestyksen mukaan. Kerhopäivistä, -paikoista ja -ryhmistä voi tiedustella mervi.pruuki@evl.fi tai 044 7546 014.
Kauvatsan kerho kokoontuu joka torstai klo 9-11 20.8. alkaen.

Perheleiripäivä Kokemäen srk ja Kokemäen MLL järjestävät yhdessä perheille leiripäivän Aittakarin leirikeskuksessa. Leiri alkaa la 15.8. klo 10 lipun nostolla ja päättyy illalla n. klo 18. Leiri on tarkoitettu kaikenikäisille ja kokoisille perheille. Lapsi voi osallistua leiripäivään myös isovanhempien kanssa. Tule virkistymään ja viettämään yhteisiä hetkiä perheesi ja muiden leiriläisten kanssa Sääksjärven rannalle.

Hintaan sisältyy mukava leiriohjelma (askartelut, saunat ja uiminen jne.) sekä ruokailut (lounas, kahvit ja mehut sekä iltanuotio makkaroineen. Hinta: 10 €/aikuinen, 5 €/lapsi ja alle 2-vuotiaat ilmaiseksi.

Ilmoittautuminen 7.8. mennessä sekä lisätietoja leiripäivästä saa p. 040-5593707/Satu Tähtinen tai p. 044-7546014 Mervi Pruuki. Ilmoitathan ruoka-allergiat.

kavijalaskuri

Kastettu

Tuomas Aatos Tapani Riihimäki

Kuollut

Taisto Juhani Kivenmaa 76 v.