Seurakuntatiedot

Seurakuntatiedot ilmestyvät viikoittain torstaisin Sydän-Satakunta -lehdessä.

To 23.9.
klo 10
Aamurukouspiiri Kokemäen kirkossa, kulku sakastin ovesta.
klo 13 Lahja-kohtaamispaikka Pappilan kokoushuoneessa. Lisätiedot 044-7546026/Marja.

Su 26.9.
klo 10
Messu Kauvatsan kirkossa. Liturgi Timo Waris, kanttori Juha Junnila.
klo 18 Iltamessu Kokemäen kirkossa. Liturgi Timo Waris, kanttori Juha Junnila.

Ma 27.9.
klo 12.30 Helmi-kohtaamispaikka kaikenlaisille eläkeläisille Kauvatsan srk-talolla. Vieraana vs. srk-pastori Lillimari Lehmijoki, aiheena Kristityn vapaus. Musiikkia ukuleleduo Marja & Lillimari. Kahviraha 2 €. Tervetuloa!

klo 18 Raamattupiiri srk-keskuksessa.

Ti 28.9.
klo 14
Omaistaan hoitavien vertaistukiryhmä srk-keskuksessa. Ryhmä kaikille, jotka hoitavat omaistansa tai läheistänsä.
klo 18 Miten rukoilet tehokkaasti – naisten raamattukurssi Pappilan kokoushuoneessa.

Raamattu tutuksi -illat Sanan ja musiikin äärellä joka toinen keskiviikko srk-keskuksessa klo 18 (alkaen 29.9.)
Aloitamme Vanhasta testamentista. Opetus keskittyy pääkohtiin ja mukaan saa laajemman materiaalin. Vieraana muusikkoja ja lauluryhmiä. Tilaa on kysymyksille mehun äärellä. Opettajana Kimmo Malinen.
Ensimmäisen illan aiheena: Raamattu, ajaton elämänkirja. Musiikissa Manna-Maria ja mukana myös Jorma ja Anne Palmu.

To 30.9.
klo 10
Aamurukouspiiri Kokemäen kirkossa, kulku sakastin ovesta.

klo 12.30 Helmi-kohtaamispaikka kaikenlaisille eläkeläisille Kokemäen kirkossa. Vieraana vs. srk-pastori Lillimari Lehmijoki, aiheena Kristityn vapaus. Musiikkia ukuleleduo Marja & Lillimari. Tervetuloa!

klo 18.30 Kirkkokuoron harjoitukset Kokemäen kirkossa. Tervetuloa myös uudet laulajat!

Pe 1.10.
klo 18
Kenia-piiri srk-keskuksessa.

Su 3.10.
Messu Kokemäen kirkossa.

Yhteisvastuun lipaskeräys S-marketissa ja K-supermarketissa to 7.10. ja pe 8.10. klo 9 alkaen

Lapsi- ja perhetyö

Pe 24.9. valtakunnallinen Vauvan päivä. Kokemäen srk, neuvola, varhaiskasvatus ja MLL järjestävät Vauvan päivän tapahtuman pappilan piha-alueella klo 10. Muskarihetki, K-kaupan sponsoroimat kahvit ja pullat sekä muuta mukavaa vauvaperheille. N. klo 10.45 lähtö yhteisesti vaunujen/rattaiden kanssa kulkemaan vanhan sillan kautta keskustan läpi.

Ma 27.9. klo 9.30-11 Äiti-vauva-ryhmä pappilassa.

Ti 28.9. klo 9.30-11 Perhekerho pappilassa.

To 30.9. klo 9-11 Perhekerho Kauvatsan srk-talolla.

Kirkkoherranvirasto, taloustoimisto ja hautausmaatoimisto avoinna ma 20.9. alkaen srk-keskuksessa, Maarianrinne 1.

kavijalaskuri

Kuollut

Maire Helena Paavisto 83 v.