Seurakuntatiedot

Seurakuntatiedot ilmestyvät viikoittain keskiviikkoisin Alueviesti -lehdessä sekä torstaisin Sydän-Satakunta -lehdessä.

To 22.10. ei kirkkokuoron harjoituksia.

Su 25.10. klo 10 Messu Kauvatsan kirkossa, liturgi Heidi Laine, kanttori Juha Junnila. – klo 18 Iltakirkko Kokemäen kirkossa, liturgi Kimmo Malinen, kanttori Juha Junnila. Kolehti: Tavoittamattomien tavoittamiseen Itä-Aasiassa Lähetysyhdistys Kylväjä ry:n opetus- ja hanketoiminnan kautta.

Ma 26.10. klo 14 Laulupiiri Kauvatsan srk-talolla. Lauletaan mm. virsiä ja Viisikielistä kanttori Juha Junnilan johdolla. – klo 18 Raamattupiiri Pappilan piharakennuksessa.

Ti 27.10. klo 13 Leskien klubi Kokemäen kirkossa. – klo 18 Sopusointuja – Sovinnon Sanoja ja Säveliä -tilaisuus Vanhalla Yhteiskoululla. Kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen. Sanoja tuo kuullaksemme Sakari sekä Kari. Sopusointuja lauluin ja musiikin siivittämänä tuo Manna-Maria kuulijoiden iloksi.

To 29.10. klo 18.30 Kirkkokuoron harjoitukset Kokemäen kirkossa.

Pyhäinpäivä 31.10. klo 10 Sanajumalanpalvelus Kauvatsan kirkossa, liturgi Kimmo Malinen, kanttori Henri Tuominiemi. Satu Vihervaara, laulu. Kolehti: Oman seurakunnan diakoniatyön tukemiseen. – klo 18 hartaus Kokemäen kirkossa, Valtteri Virta, kanttori Henri Tuominiemi. Kirkkokuoro. Avustajina Johanna Salmi ja Selina Koskela. Koronapandemiasta johtuvien henkilömääräsuositusten vuoksi, toivomme tänä vuonna seurakuntalaisilta erityistä harkintaa tilaisuuteen osallistumisen osalta, jotta tilaisuuteen erikseen kutsutut lähiomaiset mahtuvat varmasti kirkkoon. Tilaisuus pyritään lähettämään mahdollisuuksien mukaan verkossa seurakunnan nettisivujen kautta.

Su 1.11. klo 10 Messu Kokemäen kirkossa, liturgi Heidi Laine, kanttori Juha Junnila. Kolehti: Hiippakunnallinen kolehti diakoniatyöntukemiseen.

Ma 2.11. klo 18 Raamattupiiri Pappilan piharakennuksessa.

Ti 3.11. klo 10 Virsilauluhetki SPR:n Ystäväkamarilla.

Ke 4.11. klo 18 Miesten saunailta Aittakarissa. Mukana vs. kirkkoherra Valtteri Virta.

Lapset ja lapsiperheet

Ma 26.10. klo 9.30-11 Äiti-vauva -ryhmä Vanhalla Yhteiskoululla.

Ti 27.10. klo 9.30-11 Perhekerho Vanhalla Yhteiskoululla.

To 29.10. klo 9-11 Kauvatsan perhekerho Kauvatsan srk-talolla.

Varhaisnuoret

Ke 28.10. klo 15-17 Koululaisten keidas Pappiksella.

To 29.10. klo 13-16 Vaakkis-kerho Kauvatsan srk-talolla.

kavijalaskuri

Kastettu

Samuel Alex Matias Huhtala
Vilho Toivo Jalmari Piitari

Kuollut

Aili Hilda Maria Heino 97 v.
​​​​​​​Maria Helena Hastell 80 v.