Seurakuntatiedot

Seurakuntatiedot ilmestyvät viikoittain keskiviikkoisin Alueviesti -lehdessä sekä torstaisin Jokilaakso ja Sydän-Satakunta -lehdissä.

Tapahtumat

Juhannusaatto 21.6. Juhannusjuhla Aittakarissa. Saunat lämpimänä klo 15-17. Yhteinen juhla alkaa kahvilla klo 17. Mukana Hannu Tomperi, Henri Tuominiemi ja diakoniatyöntekijät. Illan päätteeksi grillaamme makkaroita, hinta 1 €/makkara. Yhteiskuljetus lähtee klo 16.20 Tuohitori-Hakatalot-Linja-autoasema-Vuolle. Paluukuljetus klo 19.30.

La 22.6.
klo 10
Messu Kokemäen kirkossa, Pauli Selkee, Henri Tuominiemi. Kolehti: Kiinan raamattutyöhön Suomen ev.lut. kirkon ja Kiinan kristillisen neuvoston vuonna 2000 solmitun yhteistyösopimuksen toteuttamiseksi Suomen Pipliaseuran kautta. – klo 16 Juhannusseurat Rauhanyhdistyksellä, makkaranpaistoa.

Su 23.6.
klo 10
Messu Kauvatsan kirkossa, Hannu Tomperi, Juha Junnila. Kirkkokahvit. Kolehti: Taloudellisessa ahdingossa olevien köyhien ihmisten auttamiseen Suomessa Kirkon diakoniarahaston kautta.

Ke 26.6.
klo 18
Saunailta Aittakarissa. Sauna- ja uintimahdollisuuden lisäksi makkaran grillausta ja yhdessäoloa sekä iltahartaus, Hannu Tomperi. Saunamaksu 2 €. makkarat 1 €/kpl.

Su 30.6.
klo 10 Konfirmaatiomessu Kauvatsan kirkossa.

klo 18 Iltakirkko Kokemäen kirkossa.

To 11.7.
klo 18
Urkukonsertti Kokemäen kirkossa, kanttori Henri Tuominiemi.

Ti 16.7. Seurakuntaretki Vivamon Raamattukylään. Lähde katsomaan tämän kesän uutuusnäytelmää 77 x. Lähtö srk-keskuksen parkkipaikalta klo 8. Matkan hinta aikuisilta 30 €, lapsilta (4-12v.) 15 €.  Paluumatkalla pysähdytään Muurlan lasitehtaalla. Ilm. Jouko Suontaustalle p. 040-5954972 kesäkuun loppuun mennessä. Tiedustelut myös kanttori Juha Junnila p. 044-7546007. 77 x -näytelmän taustalla on Matteuksen evankeliumin kuvaus Pietarin ja Jeesuksen välisestä keskustelusta. Näytelmä kertoo siitä, miten sama usko, jonka varassa edelliset sukupolvet ovat eläneet, kantaa edelleen. Jumala on antanut meille anteeksi. Samaan kutsutaan meitäkin.

kavijalaskuri

Avioliittoon vihitty

Juha Tapio Kopsa ja Anna-Kaisa Maria Meriläinen

Kuollut

Elli Kyllikki Vitikkala 100 v.
Vappu Annikki Mäntysaari 86 v.