Seurakuntatiedot

Seurakuntatiedot ilmestyvät viikoittain keskiviikkoisin Alueviesti -lehdessä sekä torstaisin Jokilaakso ja Sydän-Satakunta -lehdissä.

To 23.1.
klo 14
Valon Pisara -ryhmän kokoontuminen Pappilan kokoushuoneessa.

klo 18.30 Kokemäen kirkkokuoron harjoitukset Kokemäen kirkossa.

Pe 24.1.
Kenianlähetyspiiri Pappilan kokoushuoneessa.

Su 26.1.
klo 10
Messu Kauvatsan kirkossa, Hannu Tomperi, Juha Junnila. Messun jälkeen kirkkokahvit srk-talolla. Kolehti: Kaikille avoimen Raamatun opetuksen järjestämiseen ja kehittämiseen Raamatun monimuoto-opiskelussa ja Syventäen Raamattua kursseilla Helsingin Raamattukoulusäätiön kautta.

klo 16 Naisten Kahvila koulukeskuksen auditoriossa, Haapionkatu 13. Kahvitarjoilu klo 15.30 alkaen. Toivo, rohkeus, voima. Puhujana teol. tri. Mari-Anna Stålnacke. Musiikkia Eriikka Heikola ja lapset. Kahvi 3 €.

klo 18 Rippikoulukirkko Kokemäen kirkossa, Heidi Laine, Juha Junnila, Marko Mäkinen. Tervetuloa erityisesti rippikoululaiset ja isoset perheineen ja kummeineen! Riparilauluja, Sanaa ja isosten tehtävään siunaaminen. – klo 16 Seurat Rauhanyhdistyksellä.

Ma 27.1.
klo 14-15.30
Kansalaisen terveyskurssi Pappilan kokoushuoneessa.

klo 18 Raamattupiiri Pappilan piharakennuksessa.

Ti 28.1.
klo 13.30
Iloiset Sirkuttajat -lauluryhmä Vuollekodissa.

Ke 29.1.
klo 13
Leskien klubi Pappilan kokoushuoneessa. Lämpimästi tervetuloa myös uudet klubilaiset! Kahviraha 2 €.

klo 18 Kymmenen käskyä -raamattuopetustilaisuus Invatuvalla, Haapionkatu 6. Opettajana Markus Malmivaara.

To 30.1.
klo 18
Tulkkilan lähetyspiiri Niemisellä, Seuratalonrinne 4.

klo 18.30 Kokemäen kirkkokuoron harjoitukset Kokemäen kirkossa.

Su 2.2.
Messu Kokemäen kirkossa.

klo 16 Kaikenikäisten Yhteisvastuukeräyksen aloitustilaisuus Vanhalla Yhteiskoululla. Keräyskohdemaa Nepalin terveisiä kertomassa Leila Kuhalainen. Mukana perhepyhisläiset sekä Mervi, Johanna ja Selina. Kahvit ja arpajaiset. Lämpimästi tervetuloa!

Ma 3.2.
Raamattupiiri Pappilan piharakennuksessa.

Ti 4.2.
Virsilauluhetki SPR:n Ystäväkamarilla.

klo 13.30 Iloiset Sirkuttajat -lauluryhmä Henrikinhovissa.

klo 14 Omaistaan hoitavien ryhmän kokoontuminen Pappilan kokoushuoneessa.

Ke 5.2.
klo 18
Miesten saunailta Aittakarissa. Tauno Wikström alustaa aiheesta Israelin alku ja loppu.

To 6.2.
klo 14
Jokilaakson Kristillisten eläkeläisten järjestämä Yhteisvastuu-tempaus Vanhalla Yhteiskoululla. Aluksi kahvit. Srk:n tervehdys Veikko Ruusuvuori. Esitelmä tämän vuoden Yhteisvastuukeräyksen kohteista ja toiminnasta. Lauluryhmä Iloiset Sirkuttaja sekä Fagerit. Kolehti Yhteisvastuulle.

Kansalaisen terveyskurssi, vetäjänä Salla Seppälä-Niemi. Pohjana Etran kurssimateriaali. Kurssi alkaa maanantaina 13.1.2020 ja päättyy 25.5.2020. Kokoontumiset Pappilan kokoushuoneessa maanantaisin klo. 14.00.-15.30. Kurssin aiheina esim. terveys, henkinen hyvinvointi, ravinto, lepo ja stressi, liikunta jne. Kurssi on osallistujille maksuton. Tiedustelut ja ilmoittautumiset diakoni Selina Vastamaalle p.044 754 6025 13.1.2020 klo 12.00. mennessä.

Lapset ja lapsiperheet

To 23.1. klo 9-11 avoin ulkokerho kaupungin liikuntapuistossa. Voit tulla yhdessä lapsesi kanssa tai 3 -vuotiaasta ylöspäin lapsen voi jättää ohjaajan kanssa leikkimään. Sateella/kovalla pakkasella olemme päiväkerhotiloissa Vanhalla Yhteiskoululla.

To 23.1. klo 13.30-15.30 Varkkakerho Lähteenmäen koululla.

Ti 28.1. klo 9.30-11 Perhekerho Vanhalla Yhteiskoululla. Mukana me and i -edustaja Henna.

To 30.1. klo 13.30-15.30 Varkkakerho Lähteenmäen koululla.

Ma 3.2. klo 9.30-11 Äiti-vauva -ryhmä Vanhalla Yhteiskoululla.

Pyhäkoulu

Vuoden ensimmäinen Perhepyhis su 2.2. klo 16 Vanhalla Yhteiskoululla. Aiheena Yhteisvastuu 2020! Tilaisuus on samalla koko seurakunnan yhteinen Yv-ilta. Leila Kuhalainen tuo terveisiä myös Nepalista, joka on yhteisvastuukeräyksen ulkomaan kohde.

La 1.2. klo 10 alkaen Ryhmän 1 ennakkopäivä Aittakarissa.

kavijalaskuri

Kastettu