Seurakuntatiedot

Seurakuntatiedot ilmestyvät viikoittain keskiviikkoisin Alueviesti -lehdessä sekä torstaisin Jokilaakso ja Sydän-Satakunta -lehdissä.

Pe 22.2. klo 18 Kenia-Japani lähetyspiiri Pappilan kokoushuoneessa.

Su 24.2. klo 10 Kokemäen kirkossa, Hannu Tomperi, Henri Tuominiemi. Kolehti: Haavoittuvassa asemassa olevien lasten hyväksi tehtävään työhön Suomen Lähetysseuran kautta. Luottamushenkilöiden siunaaminen tehtäväänsä. HUOM. MUUTOS: Poikkeuksellisesti ei jumalanpalvelusta Kauvatsan kirkossa!

Ma 25.2. klo 18 Raamattupiiri Pappilan piharakennuksessa.

Ke 27.2. klo 13 Leskien klubi Pappilassa.

To 28.2. klo 14 Valon Pisara –ryhmä mielenterveyskuntoutujille Pappilan kokoushuoneessa. Yhdessäoloa, kahvittelua, ohjelma ja hartaus. Lämpimästi tervetuloa vanhat ja uudet ryhmäläiset. – klo 18 Tulkkilan lähetyspiiri Pappilan kokoushuoneessa.

Su 3.3. klo 10 Konfirmaatiomessu Kokemäen kirkossa. – klo 15 Körö körö kirkkoon Vauvakirkko Kokemäen kirkossa. Mukaan kutsutaan erityisesti vuoden aikana kastetut vauvat perheineen, isovanhempineen ja kummeineen. Tervetulleita ovat muutkin kuin vauvaperheet. – klo 18 Metsäkirkko Haapahuhdan laavulla, Rintalanmaantie 84.

To 7.3. klo 13.30 Jokilaakson kristilliset eläkeläiset Vanhalla yhteiskoululla. Vierailijana rovasti Kari Aalto. Mukana myös Tauno Wikström, Esa Huhtasaari, Helena Hautamäki sekä Helena ja Markku Fager. Kahvitarjoilu. Kolehti oman toiminnan tukemiseen.

HUOM! POIKKEUKSELLISESTI EI JUMALANPALVELUSTA KAUVATSAN KIRKOSSA HELMIKUUN VIIMEISENÄ SUNNUNTAINA!

Haudanhoitosopimukset:
Yhden kesän haudanhoitotilaukset pyydetään tekemään viimeistään 18.4.2019. Tämän jälkeen tehdään ainoastaan kastelu- ja 10 vuoden haudanhoitosopimuksia.

Lapset ja lapsiperheet

Ti 26.2. klo 9.30-11 Perhekerhojen retki Pitkäjärven laavulle. Omat makkarat ja pulkka mukaan!

To 28.2. klo 9-11 Kauvatsan perhekerho srk-talolla. Valokuvaus!

Ma 4.3. klo 9.30-11 Äiti-vauva -ryhmä Vanhalla Yhteiskoululla. Valokuvaus!

Pyhäkoulu

Laskiaissunnuntaina 3.3. klo 18 perhepyhis osallistuu Kauvatsalla Haapahuhdan tilalla pidettävään Yv-tempaukseen. Makkaraa, kahvia ja kirkkohetki laavun ympärillä. (os. Rintalanmaantie 84)

kavijalaskuri

Kuollut

Helvi Lilja Raakel Rajala 95 v.