Seurakuntatiedot

Seurakuntatiedot ilmestyvät viikoittain keskiviikkoisin Alueviesti -lehdessä sekä torstaisin Jokilaakso ja Sydän-Satakunta -lehdissä.

4. adventtisunnuntai 23.12.
klo 10
Messu Kokemäen kirkossa, Heidi Laine, Henri Tuominiemi. Kolehti: Valtakunnallisen elintarvikejakelun koordinoinnin sekä ruokapankkitoiminnan turvaaminen ja tehostaminen Kirkkopalvelut ry:n Kotimaanavun kautta.

Jouluaatto 24.12.
klo 11
Joulun perhekirkko Kokemäen kirkossa, Heidi Laine, Henri Tuominiemi. Kolehti: Oman seurakunnan päiväkerho-, pyhäkoulu-, perhekerho- ja varhaisnuorisotyölle.

klo 14 Jouluaaton hartaus Kokemäen kirkossa, Heidi Laine, Henri Tuominiemi. Kolehti: Oman seurakunnan nimikkolähettien hyväksi Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys ry:n kautta.

klo 16 Jouluaaton hartaus Kauvatsan kirkossa, Veikko Ruusuvuori, Jari Ketola. Auli Härkälä, laulu. Kolehti: Oman seurakunnan nimikkolähettien hyväksi Suomen Lähetysseuran kautta.

klo 22 Jouluyön musiikkihetki Kooman kappelissa. Tuothan mukanasi lyhdyn valaisemaan ja tuomaan joulutunnelmaa.

Joulupäivä 25.12.
klo 8
Jouluaamun sanajumalanpalvelus Kokemäen kirkossa, Veikko Ruusuvuori, Henri Tuominiemi. Kolehti: Oman seurakunnan nimikkolähettien hyväksi Suomen luterilainen evankeliumiyhdistys ry:n kautta.

Tapaninpäivä 26.12.
klo 10
Sanajumalanpalvelus Kokemäen kirkossa, Pertti Hannus, Jari Ketola. Kolehti: Kidutettujen kuntoutuskeskuksen työhön Helsingin Diakonissalaitos säätiö sr:n kautta.

Su 30.12.
klo 10
Messu Kauvatsan kirkossa, Pertti Hannus, Jari Ketola. Kolehti: Kansan Raamattuseuran lapsityölle, erityisesti Perheen parhaaksi -hankkeeseen, jolla tuetaan parisuhdetta, vanhemmuutta ja lapsen terveen identiteetin kasvamista.

Uudenvuodenaatto 31.12.
klo 18
Sanajumalanpalvelus Kokemäen kirkossa, Veikko Ruusuvuori, Jari Ketola. Kolehti: Oman seurakunnan musiikkityö.

Uudenvuodenpäivä 1.1.
klo 10
Messu Kokemäen kirkossa, Veikko Ruusuvuori, Jari Ketola. Kolehti: Ylivieskan uuden kirkon rakentamiseen 26.3.2016 kirkkopalossa tuhoutuneen kirkon tilalle.

Loppiainen 6.1.
klo 10
Wanhan käsikirjan mukainen messu Kokemäen kirkossa. Kolehti: Vammaisten hyväksi tehtävään työhön Suomen Lähetysseuran kautta.

Ma 7.1.
klo 13
Maanantaikerho Kauvatsan srk-talolla.

Ti 8.1.
klo 14
Raamattu- ja lähetyspiiri Pappilan kokoushuoneessa.

Lapset ja lapsiperheet
Lapsi- ja perhetyö kiittää kuluneesta kaudesta kerhoperheitä ja muita yhteistyötahoja ja toivottaa riemullista Jeesuksen syntymäjuhlaa.

Pyhäkoulu
La 22.12. klo 11 Kokemäen kirkossa lauluharjoitukset aattokirkkoa varten.

kavijalaskuri

Kastettu

Jare Mikael Paavola

Kuollut

Helvi Aino Rakel Salonen 92 v.
Heimo Heikki Seilo 80 v.
Sven Ivar Henrik Majander 77 v.
Tarja Tuula Jaakkola 70 v.