Seurakuntatiedot

Seurakuntatiedot ilmestyvät viikoittain keskiviikkoisin Alueviesti -lehdessä sekä torstaisin Sydän-Satakunta -lehdessä.

Tapahtumat

Heikentynyt koronavirustilanne asettaa muutoksia seurakunnan toimintaan. Viranomaiset ovat antaneet 2.12.2020 Satakunnan alueelle tarkentuneita ohjeita pandemiatilanteen johdosta. Ohjeet rajoituksineen ovat voimassa 23.1.2021 asti.

Sisätiloissa ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa voi järjestää korkeintaan 20 henkilön yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia, kun niissä noudatetaan THL:n ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjetta koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi.

Jumalanpalvelukset toimitetaan ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa.

Jumalanpalveluksiin voi osallistua verkon välityksellä seurakunnan nettisivujen kautta.
Su 17.1. klo 10 Sanajumalanpalvelus
​​​​​​​Su 24.1. klo 10 Sanajumalanpalvelus

Kirkolliset toimitukset (hautaan siunaaminen, kaste ja avioliittoon vihkiminen) toteutetaan kokoontumisrajoitusten puitteissa. Maskisuositus on voimassa kaikissa kirkollisissa toimituksissa. Kaste- tai vihkitilaisuudet suositellaan järjestettäväksi kirkoissa, joissa avarat tilat ja tehostettu siivous vähentävät tartuntariskiä.

Toimistojen aukiolo Etätyösuositusten vuoksi kirkkoherranvirasto, taloustoimisto ja hautausmaatoimisto ovat avoinna maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9-12. Tiistaisin ja torstaisin toimistot palvelevat vain puhelimitse klo 9-12.

Lapset ja lapsiperheet
Päiväkerhoryhmät pyörivät normaalisti ma 11.1. alkaen.

Perhekerhot ja äiti-vauvaryhmät alkavat säännöllisen toiminnan myöhemmin saatujen ohjeiden mukaan.

Ti 19.1. klo 9-11 välisenä aikana olemme Kokemäen kirkon piha-alueella. Sieltä löytyy kynttiläpolku, jota voi perheen kanssa tulla kiertämään klo 9-11 välisenä aikana. Tarjotaan myös lämmintä mehua. Tapaamisiin turvavälit muistaen.

To 21.1.klo 9-11 Kauvatsan perhekerholaiset kutsutaan Kauvatsan seuratalon piha-alueelle. Paistetaan makkaraa laavulla ja puuhastellaan yhdessä turvavälit muistaen. Tarjotaan lämmintä mehua, ota omat makkarat mukaan!

kavijalaskuri

Kuollut

Eila Kyllikki Virtanen 96 v.
​​​​​​​Annikki Sanelma Saarinen 74 v.