Seurakuntatiedot

Seurakuntatiedot ilmestyvät viikoittain keskiviikkoisin Alueviesti -lehdessä.

Tapahtumat

Ke 30.11. klo 18 Raamattu tutuksi -ilta srk-keskuksessa. Aiheena profeetat Jesaja, Miika ja Sefanja. Opetus Kimmo Malinen, musiikissa Manna-Maria Piiroinen.

To 1.12. klo 18 Yhteiskristillinen Torstai toivoa täynnä -ilta Kauvatsan kirkossa. Mukana Hannu Puustelli, Kimmo Malinen, helluntaiseurakunnan musiikkiryhmä. Jouluista tarjoilua.

Pe 2.12. klo 18 Kenia-piiri srk-keskuksessa.

La 3.12. klo 15 Joulumyyjäiset Rauhanyhdistyksellä.

2. adventtisunnuntai 4.12. klo 10 Messu Kokemäen kirkossa, Laine, Junnila. Klo 15 Lapsiperheiden kauneimmat joululaulut Kokemäen kirkossa. Klo 16 Seurat Rauhanyhdistyksellä.

Ma 5.12. klo 18 Raamattupiiri srk-keskuksessa.

Itsenäisyyspäivä 6.12.
klo 10 Sanajumalanpalvelus Kokemäen kirkossa, Virta, Tuominiemi. Kokemäen Mieslaulajat.
Klo 10 Sanajumalanpalvelus Kauvatsan kirkossa, Malinen, Junnila. Jumalanpalvelusten jälkeen seppeltenlaskut sankarihaudoille. Kauvatsalla kirkkokahvit srk-talolla.
Klo 17 Perinteinen soihtukulkue Kauvatsan seuratalolta (veteraanikiveltä) sankarihaudoille. Sankarihaudoilla lyhyt kunnianosoitus, jonka jälkeen srk-talolla kahvi- ja mehutarjoilu.

Ke 7.12. klo 12 Jouluruokailu (ilmoittautuminen päättynyt). Klo 15 Kauvatsan raamattupiiri srk-talolla.

To 8.12. klo 18 Tulkkilan lähetyspiiri Eeva-Liisa Suomalaisella, Avellanintie 1. Klo 19 Kohti Joulua -konsertti Kokemäen kirkossa. Seeli Toivio (mezzosopraano), Henri Tuominiemi (säestys). Vapaa pääsy, käsiohjelma 10 €.

Lapset ja lapsiperheet
La 3.12. klo 10-13 Koko perheen Jouluaskartelupäivä srk-keskuksessa.
Su 4.12. klo 15 Lapsiperheiden kauneimmat joululaulut Kokemäen kirkossa. Mukana lasten esityksiä. Laulujen jälkeen päivä- ja perhekerhon yhteinen joulujuhla jatkuu srk-keskuksessa joulupuurotarjoilulla.

Oletko estynyt viemään kynttilän läheisesi haudalle?
Lions Club Kokemäki Teljä hoitaa sen puolestasi hintaan 15 €/kpl.
Aattona tai aatonaattona viedään haudalle n. 90 h palava kynttilä (palanut kynttilä hoidetaan joulun jälkeen pois).

Lisätiedot ja tilaukset puhelimitse tai sähköpostilla:
Matti Pihlava p. 050-3843609, mnpihlava@gmail.com
Altti Pruuki p. 040-7054713, altti.pruuki@pp1.inet.fi
Viestissä oltava hautakivessä olevat nimet ja haudan sijaintitiedot.
Teethän tilauksen ke 14.12.2022 mennessä.

Kohti Joulu -konsertti

Kuollut

Hilja Susanna Kivessilta 96 v.
Hilkka Annikki Hakuni 82 v.
Marja-Liisa Tellervo Koskinen 79 v.

Jäikö lehti tulematta?

Kokemäellä Alueviestin jakun hoitaa Suomen Suoramainonta Oy.

Jakeluhäiriöstä voi ilmoittaa verkkolomakkeella
(linkki löytyy myös osoitteesta www.alueviesti.fi etusivulta -> SSM Jakelupalaute)