Seurakuntatiedot

Seurakuntatiedot ilmestyvät viikoittain keskiviikkoisin Alueviesti -lehdessä sekä torstaisin Jokilaakso ja Sydän-Satakunta -lehdissä.

Tapahtumat

Ke 15.8. klo 18 Saunailta Aittakarissa. Saunamaksu 2 € (sis. mehu). Makkaranpaistoa, omat makkarat tai 1 €/makkara. Iltahartaus klo 20, Jari Ketola.

To 16.8. klo 18 Lauluilta Kirsti ja Jouko Suontaustalla, Suutarintie 5, Kauvatsa. Tervetuloa viettämään iltaa laulun ja sanan parissa. Mukana Heidi Laine ja Jari Ketola. Tuula Koivunen laulaa.

Su 19.8. klo 10 Messu Kokemäen kirkossa, Pertti Hannus, Tauno Wikström, Jari Ketola. Kristillisten Eläkeläisten kirkkopyhä. Musiikkiryhmänä Iloiset Sirkuttajat, Tekstienlukijoina Kristilliset eläkeläiset. Kirkkokahvit. Kolehti: Japanin evankelis-luterilaisen kirkon Tokion uusiin toimitiloihin Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistys ry:n kautta.

Ma 20.8. klo 18 Raamattupiiri Pappilan piharakennuksessa.

Ke 22.8. klo 18 Saunailta Aittakarissa. Saunamaksu 2 € (sis. mehu). Makkaranpaistoa, omat makkarat tai 1 €/makkara. Iltahartaus klo 20, Heidi Laine.

Su 26.8. klo 10 Messu Kokemäen kirkossa – klo 10 Wanhan käsikirjan mukainen messu Kauvatsan kirkossa – klo 16 Satasoitto – Ylioppilaskunnan Laulajat Kokemäen kirkossa.  Kuorokonsertti LEEVIT, Pasi Hyökki kuoronjohtaja. Leevi Madetojan kauniit mieskuorokappaleet saavat rinnalleen uusia sovituksia Leevi and the Leavingsin parhaista hiteistä. Liput 30 e / S-etukortilla 25 e (etu koskee ennakkoon ostettuja lippuja). Esiintyjätapaaminen ennen konserttia Vanhalla Yhteiskoululla (Tulkkilantie 16 b) klo 15. Esiintyjätapaamiseen on vapaa pääsy!

Tulossa: Seurakuntaretki 2.11. Turkuun Gospel Gentlemen kiertueen konserttiin. Pekka Simojoki, Jaakko Löytty, Petri Laaksonen. Konsertti alkaa klo 19. Lipun hinta 21 € + matka. Lisätietoa lähempänä retkeä.

Lapset ja lapsiperheet

Kerhot alkavat 16.8. lukujärjestyksen mukaan. Jos et ole varma lapsesi kerhoryhmästä, niin varmista oma kerhoryhmäsi puh. Mervi 044 754 6014 tai mervi.pruuki@evl.fi.

Kauvatsan seurakuntatalolla alkaa uusi kerhoryhmä Perhetupa to 16.8. alkaen klo 9-11. Kerho on tarkoitettu kaikenikäisille vauvasta vaariin. Yhteinen aloitushetki klo 9.30, jonka jälkeen lapsille/perhekerholaisille omaa ohjelmaa ja vanhemmalle väelle omaa. Kahvittelua ja yhdessäoloa, lapsilla omat eväät. Tiedustelut Mervi puh. 044 754 6014.

Uutta toimintaa on myös avoin päiväkerhoryhmä, joka kokoontuu joka toinen torstai ulkona kaupungin liikuntapuistossa klo 9-11. Voit tulla yhdessä lapsesi kanssa tai jättää hänet leikkimään ohjaajien kanssa 3-vuotiaasta eteenpäin.

Perhekerhot:

To 16.8. klo 9-11 Kauvatsan perhekerholaiset kokoontuvat Kauvatsan seurakuntatalolla osana Perhetupa-ryhmää. Myös päiväkoululaiset osallistuvat tähän ryhmään (ei omaa ryhmää).

Ti 21.8. klo 9.30-11 perhekerho Vanhalla yhteiskoululla. Tervetuloa lapset aikuisen kanssa yhdessä kerhoilemaan! Ilmoittautuminen paikan päällä. Kerho kokoontuu joka tiistai aamupäivä.

Varkkakerhot alkavat taas to 16.8. klo 13.30 – 15.30 Lähteenmäen koululla. Eskareista alkaen kaikki lapset ovat tervetulleita. Mukavaa puuhastelua ja välipalaa tarjolla. Jos et pääse heti klo 13.30, niin voit tulla myöhemminkin mukaan!

kavijalaskuri

Avioliittoon kuulutettu:
Tuomas Mikael Nieminen ja Hanna Emilia Uusitalo

Avioliittoon vihitty:
Ari-Pekka Tapani Saari ja Sanna-Maarit Eteläaho, Sakari Raimo Ilmari Peltonen ja Ronja Karoliina Ylinen

Kuollut:
Viljo Kalevi Vaskunlahti 82 v.