Seurakuntatiedot

Seurakuntatiedot ilmestyvät viikoittain torstaisin Sydän-Satakunta -lehdessä.

Tapahtumat

Satakunnassa kokoontumisrajoituksia on jatkettu 26.4.2021 asti. Sisätiloissa ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa voi järjestää korkeintaan 6 henkilön yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia, kun niissä noudatetaan viranomaisten ohjeita koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi.

Su 11.4. klo 10 Sanajumalanpalvelus Kokemäen kirkosta verkkolähetyksenä. Liturgi Valtteri Virta, kanttori Juha Junnila. Sanajumalanpalvelus toimitetaan ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa. Jumalanpalvelukseen voi osallistua verkon välityksellä seurakunnan nettisivujen tai Youtube-kanavan kautta.

Ilmoittautumiset päiväkerhoihin
Voit ilmoittaa lapsesi syksyllä alkaviin kerhoihin 15.4.2021 mennessä lomakkeella. Lisätietoja Merviltä p. 044-7546014 tai mervi.pruuki(at)evl.fi

Kotoinen raamattukurssi Jeesuksen vertaukset avautuvat
Saat joka toinen viikko kotiisi opetuksen Jeesuksen vertauksesta (yht. 35 kpl) sekä kahden pyhän saarnat ja muuta materiaalia postitse tai sähköpostilla (vapaaehtoinen postimaksu). Opettajana kappalainen Kimmo Malinen. Ilmoittaudu 044-7546003 tai kimmo.malinen(at)evl.fi (tai p. 044-7546000/virasto). Kurssiin liittyy mahdollisuus soittaa ja kysyä tarkemmin Raamatusta yms. Raamattukurssille voit tulla mukaan milloin vain!

kavijalaskuri

Kuollut

Irene Impi Ilona Suokanto 92 v.
Saima Helena Rintakoski 85 v.