Ilmoittautuminen isoskoulutukseen

Ilmoittautuminen isoskoulutukseen 2022-2023

Kokemäen seurakunnan isoskoulutus on vuoden kestävä koulutus, joka valmistaa sinua toimimaan isosen tehtävässä rippikoulussa ja varhaisnuorten leireillä.

Isoskoulutus on suunnattu erityisesti ja etunenässä uusille isosille, mutta kyllä mukaan mahtuu myös vanhoja konkareita, eli isoskoulutuksen jo käyneitä nuoria mentoreiksi isostaipaleensa aloittaneille.

Koulutus starttaa syksyn 2022 osalta 9.9. klo 16.30 Pappiksella. Tämän jälkeen koulutuskertoja on miltei joka toinen viikko.

Täyttämällä tämän lomakkeen ilmoittaudut mukaan Kokemäen seurakunnan syksyn 2022 ja kevään 2023 kestävään isoskoulutukseen.

Isoskoulutus ei maksa mitään.

Keräämme seuraavia tietoja, jotta voimme taata kaikille tasapuolisesti turvallisen ja laadukkaan isoskoulutuksen. Koulutettavien huoltajien yhteystiedot tarvitsemme, jotta voimme olla tarvittaessa heihin yhteydessä.

Lisätietoja tietosuojakäytännöistä löydät seurakunnan nettisivuilta.

ILMOITTAUTUMINEN ON AVOINNA 22.9.2022 asti!

Uusi vai konkari isonen:
Uimataito:
Saako sinut liittää isoskoulutuksen whatsapp-ryhmään? Kysy lupa huoltajalta!
*Kuvia joissa esiinnyn saa käyttää seurakunnan somessa. Kysy lupaa huoltajalta!