Ilmoittautuminen isoskoulutukseen

Ilmoittautuminen isoskoulutukseen 2021-2022

Kokemäen seurakunnan isoskoulutus on vuoden kestävä koulutus, joka valmistaa sinua toimimaan isosen tehtävässä rippikoulussa ja varhaisnuorten leireillä.

Isoskoulutus on suunnattu erityisesti ja etunenässä uusille isosille, mutta kyllä mukaan niin Aittakariin ja Pappiksella järjestettäviin koulutuksiin mahtuu myös vanhoja konkareita, eli isoskoulutuksen jo käyneitä nuoria mentoreiksi isostaipaleensa aloittaneille.

Koulutus starttaa syksyn 2021 osalta 11.9. Aittakarissa pidettävällä isosleiripäivällä. Tämän jälkeen koulutusta järjestetään kaksi kertaa kuussa. Koulutusta pidetään Pappiksella aina perjantaisin klo 16.30 alkaen.

Täyttämällä tämän lomakkeen ilmoittaudut mukaan Kokemäen seurakunnan syksyn 2021 ja kevään 2022 kestävään isoskoulutukseen, mukaan lukien Aittakarissa syyskuussa 2021 järjestettävään isosleiripäivään.

Niin leiri kuin koulutuskerrat pappiksella ovat maksuttomia isoskoulutukseen ilmoittautuneille ja siihen osallistuville.

Mikäli haluat osallistua isoskoulutukseen, mutta et pääse mukaan Aittakariin, ilmoita siitä lomakkeen "lisätietoa" osiossa.

Keräämme seuraavia tietoja, jotta voimme taata kaikille tasapuolisesti turvallisen ja laadukkaan isoskoulutuksen. Koulutettavien ja huoltajien yhteystiedot tarvitsemme, jotta voimme olla leiripäivään ja koulutukseen yleisesti liittyvissä asioissa heihin tarvittaessa yhteydessä.

Lisätietoja tietosuojakäytännöistä löydät seurakunnan nettisivuilta.

ILMOITTAUTUMINEN ON AVOINNA 2.8.-22.8. välisenä aikana!

Uusi vai konkari isonen:
Uimataito:
Saako sinut liittää isoskoulutuksen whatsapp-ryhmään? Kysy lupa huoltajalta!
*Kuvia joissa esiinnyn saa käyttää seurakunnan somessa. Kysy lupaa huoltajalta!