Isoseksi talvilomariparille 2022

Isoshaku

Täyttämällä alla olevan lomakkeen haet joko isoseksi tai isostenisoseksi Kokemäen seurakunnan helmikuussa 2022 järjestettävälle rippileirille. Leiri järjestetään: 21.-27.2.2022.

 

Huomioithan seuraavat asiat:

 

  1. Täytä hakemus huolella. 

  2. Isostenisoseksi voi hakea, jos sinulla on isosena toimimisesta vähintään kahden kesän kokemus. 

  3. Isosten palkkio on: 10€/päivä ja isostenisosen palkkio on: 15e/päivä. 

  4. Isoshaku talvilomariparille päättyy: 31.12.2021

  5. Talvilomariparin isosvalinnat julkistetaan tammikuun alussa. Kaikille hakijoille ilmoitetaan valinnoista henkilökohtaisesti.

  6. Muutoksista hakemuksesi suhteen voit olla yhteydessä suoraan Taneliin tai Lillimariin: taneli.ukkonen@evl.fi tai lillimari.lehmijoki@evl.fi

Muuta huomionarvoista:

Isospaikkoja on vuoden 2022 ripareille tarjolla reilusti. Mutta mikäli isospaikkoja hakee todella moni, saattaa käydä niin, ettei meillä ole tarjota isospaikkaa ihan jokaiselle hakijalle valitettavasti.

Talvilomariparille valitaan ensisijaisesti jo isoskoulutuksen käyneitä isosia. 

Isosvalintojen tekeminen on meille työntekijöille haastava ja välillä rankkakin projekti. Meistä on kurjaa, että ihan joka vuosi emme välttämättä kykene tarjoamaan kaikille halukkaille isospaikkaa. Se, että et tule valituksi, ei tarkoita sitä, että me ajattelisimme sinun olevan huono isonen tai ettemme haluaisi valita sinua. Isosvalintoihin vaikuttaa aina moni asia.

Läsnäolo ja aktiivisuus sekä ajoissa oleminen isoskoulutuksessa ja muussa nuorten toiminnassa antaa meille työntekijöille positiivisen kuvan sinusta luotettavana ja innostuneena tyyppinä. Mikäli sinulle tulee poissaoloja isoskoulutuksesta voi ne korjata kirjallisilla tehtävillä.

Isosporukoista koitamme tehdä mahdollisimman toimivia kokonaisuuksia. Pyrimme kokoamaan ne niin, että niissä olisi kaikenlaisia isosia: kokeneita konkareita ja isostaipaleen alussa olevia, enemmän äänessä olevia ja hieman hiljaisempia jne.

Kaikille ripareille ja myös lastenleireille tarvitaan isosia. Mikäli jollekin leirille tulee vähemmän hakijoita, tulevat heistä kaikki todennäköisesti suoraan valituiksi.

Lisäksi isosvalintoihin vaikuttaa mm. se, kuinka paljon on riparilaisia sekä millaiset majoitustilat kussakin leirikeskuksessa on. 

Joskus joku valituista isosista peruuttaa isospaikkansa. Tällöin tarjoamme paikkaa jollekin valitsematta jääneelle. 

Aina voit myös soittaa tai laittaa viestiä Tanelille tai Lillimarille, jos haluat keskustella isosvalintoihin liittyen.

Terveisin, Taneli & Lillimari

Haen:
(lisää tämä tieto, jos olet alle 18-vuotias)
(lisää tämä tieto, jos olet alle 18-vuotias)