Uutislistaukseen

Kokemäen seurakunnassa on haettavana diakonian virka

30.4.2021 08.00

Kokemäen seurakunnassa on haettavana

DIAKONIAN VIRKA

Virka täytetään 1.7.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kokemäen seurakunta on noin 5400 jäsenen seurakunta Satakunnassa. Seurakunnassa on kaksi diakonian virkaa, joista toinen on haettavana.

Viran tehtäviin kuuluvat kaikki diakoniatyön osa-alueet ja viran erityisinä painopistealueina ovat vanhustyö ja kehitysvammatyö. Viran tehtäviin kuuluu osallistumista joustavasti ja tarpeen mukaan myös muuhun seurakunnan hengelliseen työhön. Työssä tarvitaan myös valmiuksia verkostoituvaan yhteistyöhön eri toimijoiden kanssa.

Työ mahdollistaa itsenäisen työotteen, jossa voit vaikuttaa oman työsi sisältöön. Työyhteisössä kannustetaan työn kehittämiseen ja rohkaistaan hyödyntämään omia vahvuuksia. Tiiviissä työyhteisössä arvostamme joustavaa työotetta ja hyviä tiimitaitoja. Seurakunta on maantieteellisesti laaja ja oman auton käyttömahdollisuus on viranhoidossa miltei välttämätöntä.

Viran palkkaus on kirkon virkaehtosopimuksen vaativuusryhmän 502 mukainen (vähimmäispalkka 2426,19€).

Virkaan valittavan on oltava KL:n 6:13 §:n mukaan ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen ja viran kelpoisuusehtona on Kirkkohallituksen päätöksen (Kirkon säädöskokoelma nro
141) mukainen diakonian viran haltijan kelpoisuus. Aikaisempien tutkintopäätösten mukaiset tutkinnot huomioidaan kirkkohallituksen päätöksen 6 §:n mukaisesti.

 

Virassa sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on toimitettava rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

Hakemus osoitetaan Kokemäen seurakunnan kirkkoneuvostolle 14.5.2021 klo 16.00 mennessä.

Kirjekuoressa tai sähköpostin otsikkokentässä tulee olla merkintä

”Diakonian virka”.

Hakemukset toimitetaan osoitteeseen:

Kokemäen seurakunta / kirkkoneuvosto
Kakkulaistentie 2
32800 Kokemäki

tai sähköpostitse 
kokemaen.seurakunta(at)evl.fi

Lisätietoja:
vs. kirkkoherra Valtteri Virta, puh 044 7546001, s-posti: valtteri.j.virta(at)evl.fi